ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα ανατρέπουν τα πάντα

Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, που ανατρέπουν όλα όσα γνωρίζαμε για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν.
Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα ανατρέπουν τα πάντα

Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, που ανατρέπουν όλα όσα γνωρίζαμε για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν.

Σημαντικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα, για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, εκεί όπου δολοφονήθηκε η Καρολάιν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει «Το Βήμα», πληροφορίες θέλουν τη διαλεύκανση της υπόθεσης να είναι πολύ κοντά, με τη σύλληψη του δολοφόνου να πλησιάζει.

Μάλιστα τονίζεται ότι το κίνητρο της αποτρόπαιας ενέργειας να είναι ίσως διαφορετικό από ότι είχε εκτιμηθεί αρχικά.

Οι ίδιες πληροφορίες που έρχονται μετά από μεθοδικές έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και τις τεχνικές αναλύσεις των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, αλλά και εξειδικευμένων τεχνικών σε ψηφιακά και ηλεκτρονικά δεδομένα και καταγραφές, προέκυψαν στοιχεία που δείχνουν άγνωστες κινήσεις πρωταγωνιστών της υπόθεσης μέσα στην μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Έτσι η εικόνα έχει αλλάξει για τα καλά, για όσα είχαν συμβεί τις ώρες αυτές που η Καρολάιν έχασε τη ζωή της.

Τα νέα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ, έχουν δώσει απάντηση σε τουλάχιστον 20 ερωτήματα που είχαν προκύψει «γιατί οι άγνωστοι ληστές που είχαν προχωρήσει στην επιδρομή στο σπίτι- (σσ σύμφωνα με όσα είχε τουλάχιστον καταθέσει ο 32χρονος πιλότος) δεν αφήσαν οποιοδήποτε ίχνος, δεν υπήρχε καταγραφή από οποιαδήποτε κάμερα της άφιξης ή της αναχώρησής τους, δεν πήραν ή δεν κατέστρεψαν τα κινητά των θυμάτων τους και άλλα».

Ακόμα φέρεται ότι έχουν δώσει απάντηση στο γιατί ο δράστης σκότωσε την άτυχη κοπέλα, αντί απλά να την οδηγήσει στη λιποθυμία και να την ακινητοποιήσει, χωρίς φυσικά να την σκοτώσει.

Όπως και στο ερώτημα για πόσο χρόνο είχε τελικά λιποθυμήσει ο 32χρονος πιλότος, όπως ανέφερε στις καταθέσεις του που μπήκαν στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. Ακόμη δίνεται απάντηση με ακρίβεια στο ζήτημα της αφαίρεσης των καρτών μνήμης από τις κάμερες του σπιτιού.

Τέλος, σύμφωνα με την τωρινή ροή των πληροφοριών, θεωρείται ότι δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση με το δραματικό συμβάν στα Γλυκά Νερά άλλες ληστρικές επιθέσεις σε σπίτια στην Αττική. Ακόμη φέρεται να αποδίδεται νέο ενδιαφέρον στην κατάθεση της ψυχολόγου του ζευγαριού που είχε δοθεί τα πρώτα 24ωρα, μετά την δολοφονία της Καρολάιν.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Έκπληξη το ποσοστό αποχής από το εμβόλιο της AstraZeneca

Έρχεται νέα χαλάρωση μέτρων κατά του κορονοϊού – Τι αλλάζει

Κορονοϊός: Ποια είναι η μετάλλαξη Delta που προκαλεί ακόμα και γάγγραινα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα ανατρέπουν τα πάντα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.