ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταστήματα – Click away: Αυτό είναι το ωράριο, αυτές οι μέρες λειτουργίας

Καταστήματα - Click away: Με ωράριο από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 8:00 το βράδυ θα είναι ανοικτά τα καταστήματα και χωρίς ραντεβού.
Καταστήματα – Click away: Αυτό είναι το ωράριο, αυτές οι μέρες λειτουργίας

Καταστήματα – Click away: Έγινε γνωστό την Παρασκευή (15/1) το νέο ωράριο των καταστημάτων λιανεμπορίου και των εμπορικών κέντρων.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης τα καταστήματα θα ανοίγουν από τις 7:00 το πρωί και θα κλείνουν στις 20:00 το βράδυ, χωρίς ραντεβού. Μάλιστα είναι ανοικτά και τις Κυριακές

Αναλυτικότερα λόγω της διατήρησης της απαγόρευσης της κυκλοφορίας από τις 9:00 μ.μ. έως 5:00.π.μ. το νέο ωράριο των καταστημάτων θα είναι προαιρετικό από 7:00 π.μ. έως 8:00.

Παράλληλα παραμένει η απαγόρευση υπερτοπικών μετακινήσεων ενώ διατηρείται ο περιορισμός των μετακινήσεων με υποχρέωση αποστολής SMS στο 13033.

Τα καταστήματα θα ανοίξουν από Δευτέρα 18 Ιανουαρίου ενώ θα προβλέπεται η προαιρετική λειτουργία καταστημάτων, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου.

Όπως διευκρίνισε ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδης το ωράριο αυτό προβλέπεται λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας ώστε να υπάρξει χρόνος για την επιστροφή των καταναλωτών στις οικίες τους.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι το άνοιγμα της αγοράς αποφασίστηκε μετά από πολύωρη συζήτηση και προειδοποίησε ότι εάν διαπιστωθούν τάσεις αύξησης των κρουσμάτων «θα δράσουμε πολύ γρήγορα». Το λιανεμπόριο ανοίγει σε όλη τη χώρα. Στις «κόκκινες περιοχές» θα ανοίξουν τα καταστήματα με τη μέθοδο του click away.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Lockdown: Παραμένει η απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό – Αυτοί εξαιρούνται

Survivor spoiler 15/1: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Η Κάτια Ταραμπάνκο παίρνει το δρόμο της επιστροφής!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καταστήματα – Click away: Αυτό είναι το ωράριο, αυτές οι μέρες λειτουργίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.