ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθηγητής Χρηστάκης του Γέιλ: «Μην αγγίζετε φίλους, δεν θέλω να κλάψω τη Ρωμιοσύνη»

Ο Ελληνοαμερικανός καθηγητής του Πανεπιστημίου Γέιλ των ΗΠΑ, Νίκολας Χρηστάκης επισήμανε μέσω ανάρτησής του τη σημασία του «μένουμε σπίτι». Ο καθηγητής τάσσεται υπέρ των μέτρων που έχει λάβει η ελληνική κυβέρνηση κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαγόρευση μετακίνησης: Αυτά είναι τα έγγραφα κυκλοφορίας Συγκεκριμένα γράφει: «Μια σημείωση στους φίλους μου τους Έλληνες. Ο...
Καθηγητής Χρηστάκης του Γέιλ: «Μην αγγίζετε φίλους, δεν θέλω να κλάψω τη Ρωμιοσύνη»

Ο Ελληνοαμερικανός καθηγητής του Πανεπιστημίου Γέιλ των ΗΠΑ, Νίκολας Χρηστάκης επισήμανε μέσω ανάρτησής του τη σημασία του «μένουμε σπίτι».

Ο καθηγητής τάσσεται υπέρ των μέτρων που έχει λάβει η ελληνική κυβέρνηση κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαγόρευση μετακίνησης: Αυτά είναι τα έγγραφα κυκλοφορίας

Συγκεκριμένα γράφει:

«Μια σημείωση στους φίλους μου τους Έλληνες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σωστά έπραξε και έκλεισε τα σχολεία και ανακοίνωσε και άλλα μέτρα για να μειώσει τις κοινωνικές συναθροίσεις. Δεν πρέπει να συγκεντρώνεστε έξω. Δεν είστε σε διακοπές. Μείνετε σπίτι. Βγείτε μία φορά την εβδομάδα για τα απαραίτητα. Μην αγγίζετε φίλους. Δεν θέλω να κλάψω τη Ρωμιοσύνη».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καθηγητής Χρηστάκης του Γέιλ: «Μην αγγίζετε φίλους, δεν θέλω να κλάψω τη Ρωμιοσύνη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.