ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καββαθάς (ΓΣΕΒΕΕ): Εργαλειοποιείται ο κλάδος της εστίασης

Τα νέα μέτρα που πήρε η Ελληνική Κυβέρνηση για την εστίαση κλήθηκε να σχολιάσει ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΒΕ, Γιώργος Καββαθάς.
Καββαθάς (ΓΣΕΒΕΕ): Εργαλειοποιείται ο κλάδος της εστίασης

Καββαθάς: Την εργαλειοποίηση του κλάδου της εστίασης μέσω των νέων μέτρων που πήρε η Κυβέρνηση κατήγγειλε μέσω δηλώσεων του, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΒΕ, Γιώργος Καββαθάς.

Εστίαση μέσα μόνο για εμβολιασμένους ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας κάτι που έφερε ισχυρές αντιδράσεις, με τον Γιώργο Καββαθά να τονίζει πως η εστίαση χρησιμοποιείται.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Εργαλειοποιείται ο κλάδος της εστίασης και χρησιμοποιείται ως μοχλός πίεσης για τον εμβολιασμό, που είναι η μόνη λύση» δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς.

Μιλώντας στην ΕΡΤ για τον κλάδο της εστίασης που έχει υποστεί τεράστια ζημία κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο κ. Καββαθάς τόνισε ότι το σημαντικότερο γι’ αυτούς είναι η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων.

«Όταν έχουμε έναν στους δύο ανεμβολίαστους, αυτό εκ των πραγμάτων δημιουργεί πρόβλημα στον κλάδο στο επίπεδο της δυναμικότητας που μπορεί να χάσει. Αυτό που βλέπουμε στους χώρους που είναι αποκλειστικά Covid Free, εκεί οι παρέες που είναι μεικτές αποχωρούν» είπε.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων «η λύση είναι τα μηχανήματα καθαρισμού του αέρα στους εσωτερικούς χώρους, που καταστρέφουν όλους τους ιούς σε ποσοστό σε ποσοστό 99%. Είχαμε να πει από την άνοιξη να βγει ένα πρόγραμμα χρηματοδότησης, όπως είχαμε ζητήσει ως Ομοσπονδία Εστιατόρων».

Διαβάστε Επίσης:

Κορονοϊός: Εστίαση μέσα μόνο για τους εμβολιασμένους

Κορονοϊός: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός και για τους ιδιώτες γιατρούς – Θα επιβάλλονται πρόστιμα

Kώστας Τσιμίκας: Περήφανη η Λίβερπουλ που τον έχει – Παράδειγμα η μαχητικότητά του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καββαθάς (ΓΣΕΒΕΕ): Εργαλειοποιείται ο κλάδος της εστίασης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.