ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός – Αττική: Σφοδρή βροχόπτωση στην Αθήνα!

Σφοδρή βροχόπτωση πλήττει εδώ και λίγη ώρα περιοχές της Αττικής, με το όλο σκηνικό του καιρού να μη θυμίζει τέλη Ιουνίου, αλλά… μέσα Σεπτεμβρίου. «Άνοιξαν οι ουρανοί» πάνω από την Αθήνα, επαληθεύοντας απόλυτα το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του καιρού, που είχε εκδώσει την Κυριακή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Ισχυρές καταιγίδες σημειώνονται αυτή την ώρα στον Άλιμο, στο Λαύριο και την Ελευσίνα αλλά και στα βόρεια προάστια. ΔΙΑΒΑΣΤΕ...
Καιρός – Αττική: Σφοδρή βροχόπτωση στην Αθήνα!

Σφοδρή βροχόπτωση πλήττει εδώ και λίγη ώρα περιοχές της Αττικής, με το όλο σκηνικό του καιρού να μη θυμίζει τέλη Ιουνίου, αλλά… μέσα Σεπτεμβρίου.

«Άνοιξαν οι ουρανοί» πάνω από την Αθήνα, επαληθεύοντας απόλυτα το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του καιρού, που είχε εκδώσει την Κυριακή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Ισχυρές καταιγίδες σημειώνονται αυτή την ώρα στον Άλιμο, στο Λαύριο και την Ελευσίνα αλλά και στα βόρεια προάστια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αιματηρό επεισόδιο στα Ζωνιανά: Αυτή είναι η απόφαση του ανακριτή για τα δύο αδέλφια

Από τις βροχές και τη χαλαζόπτωση προκλήθηκαν καταστροφές σε καλλιέργειες στην περιοχή των Μεσογείων, στην Ανατολική Αττική, που χτύπησε την περιοχή, ενώ καταιγίδες σημειώθηκαν και στα Βόρεια Προάστια.

Έντονη αστάθεια θα επικρατήσει στη χώρα έως και την Πέμπτη 25/6, με βροχές και καταιγίδες που τοπικά θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα, ενισχυμένους ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός – Αττική: Σφοδρή βροχόπτωση στην Αθήνα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.