ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Επελαύνει η κακοκαιρία – Ισχυρές καταιγίδες στο Ιόνιο (pics, vid)

Σκηνικό κακοκαιρίας επικρατεί σε περιοχές χώρας, με τις ισχυρές καταιγίδες να είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού. Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), τα έντονα φαινόμενα αναμένεται να διαρκέσουν έως το απόγευμα της Τρίτης. Στα ανοικτά του Ιονίου βρίσκεται, αυτή τη στιγμή, το μέτωπο με τα...
Καιρός: Επελαύνει η κακοκαιρία – Ισχυρές καταιγίδες στο Ιόνιο (pics, vid)

Σκηνικό κακοκαιρίας επικρατεί σε περιοχές χώρας, με τις ισχυρές καταιγίδες να είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού. Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), τα έντονα φαινόμενα αναμένεται να διαρκέσουν έως το απόγευμα της Τρίτης.

Στα ανοικτά του Ιονίου βρίσκεται, αυτή τη στιγμή, το μέτωπο με τα ισχυρά φαινόμενα. Ήδη αρκετές περιοχές κυρίως στο κέντρο αλλά και δρόμοι έχουν πλημμυρίσει.

Στην Σπηλιά για ακόμα μια φορά η κατάσταση είναι τραγική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός – Απίστευτο: Ένας γιγάντιος υδροστρόβιλος πάνω από τη Χαλκιδική – Απόκοσμο το θέαμα (vid)

Στο μεταξύ, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής επενέβησαν σε Σαροκο, Σιδαρι και Πυργι για αντλήσεις υδάτων.

Στη Δασια και το Μον Ρεπό, η Πυροσβεστική παρενέβη για κοπές δέντρων μετά την πτώση τους από τους δυνατούς ανέμους.

Τη νύχτα προς Τρίτη τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα, επηρεάζοντας τα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, ενώ κατά τη διάρκεια της Τρίτης τα ισχυρότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου. Παράλληλα, οι βροχές και οι καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα θα επιμείνουν.

Τα ξημερώματα και τις πρωινές ώρες της Τρίτης, βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Αττική, με τα φαινόμενα ενδεχομένως να είναι πρόσκαιρα έντονα.

Κέρκυρα κακοκαιρία

Κακοκαιρία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Επελαύνει η κακοκαιρία – Ισχυρές καταιγίδες στο Ιόνιο (pics, vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.