ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Μέχρι πότε θα κρατήσει η κακοκαιρία

Ο καιρός έχει αγριέψει τις τελευταίες μέρες και ο μετεωρολόγος του Mega, Γιάννης Καλλιάνος μίλησε για το πότε θα επιστρέψει ο ήλιος. Ο Γιάννης Καλλιάνος τόνισε πως «έτσι θα συνεχιστεί ο καιρός μέχρι και την Παρασκευή τουλάχιστον, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, με μπόρες, βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες για τις περισσότερες περιοχές...
Καιρός: Μέχρι πότε θα κρατήσει η κακοκαιρία

Ο καιρός έχει αγριέψει τις τελευταίες μέρες και ο μετεωρολόγος του Mega, Γιάννης Καλλιάνος μίλησε για το πότε θα επιστρέψει ο ήλιος.

Ο Γιάννης Καλλιάνος τόνισε πως «έτσι θα συνεχιστεί ο καιρός μέχρι και την Παρασκευή τουλάχιστον, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, με μπόρες, βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες για τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Ί

σως διατηρηθούν οι βροχοπτώσεις και την επόμενη εβδομάδα. Πάντως, σχεδόν το 80% των ηπειρωτικών τμημάτων της χώρας μέχρι και το Σάββατο θα αντιμετωπίσει βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημεριανές ώρες».

Διαβάστε επίσης- Χαλκιδική: Το… έστρωσε με χαλάζι (pics- vid)

«Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση και θα κυμαίνεται σε επίπεδα 5-6 βαθμούς κάτω από τη μέση θερμοκρασία της εποχής.

Ιδιαιτέρως στις πιο ορεινές και ημιορεινές περιοχές θα έχουμε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Στα ορεινά η θερμοκρασία θα φτάσει ενδεχομένως και κάτω από τους 10 βαθμούς Κελσίου», πρόσθεσε ο κ. Καλλιάνος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Μέχρι πότε θα κρατήσει η κακοκαιρία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.