ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κηφισιά: Γυναίκα με μωρό στο καρότσι βρέθηκε αντιμέτωπη με αγριογούρουνα (vid)

Στην Κηφισιά γυναίκα με το παιδί μέσα στο καρότσι, ήρθε αντιμέτωπη με αγριογούρουνο, με το πρόβλημα στην περιοχή να είναι μεγάλο.
Κηφισιά: Γυναίκα με μωρό στο καρότσι βρέθηκε αντιμέτωπη με αγριογούρουνα (vid)

Στην Κηφισιά γυναίκα με το παιδί μέσα στο καρότσι, ήρθε αντιμέτωπη με αγριογούρουνα, με το πρόβλημα στην περιοχή να είναι μεγάλο.

Μετά το αγριογούρουνο που έσπασε την καραντίνα στην Θεσσαλονίκη. Το οποίο στην συνέχεια πιάστηκε, ανάλογο πρόβλημα υπάρχει στην Κηφισιά.

Στην συγκεκριμένη περιοχή, μητέρα με το παιδί της στο καρότσι, βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα αγριογούρουνα, όπως τόνισε ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, στον ΑΝΤ1. Τα οποία την μύρισαν αλλά δεν την πείραξαν.

Στην συνέχεια τόνισε πως: «Το κυριότερο πρόβλημα είναι πως τα αγριογούρουνα εμφανίζονται και κάνουν βόλτες στο δρόμο της Εκάλης. Έτσι αποτελούν κίνδυνο για όλα τα διερχόμενα οχήματα, που τυχαίνει να βρεθούν εκεί.

Με βάση περιστατικά που έχουν γίνει, είναι απειλή και για όσους τα συναντήσουν στον δρόμο μαζί με τα σκυλιά τους. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που τους έχουν κυνηγήσει. Επίσης είναι επικίνδυνο να τα πλησιάσεις με μωρά γιατί τότε το ενήλικο γίνεται επιθετικό».

Τέλος σημείωσε πως όσοι τα ταΐζουν είναι ανεύθυνοι. Αφού όπως εξήγησε στην συνέχεια: «Τα αγριογούρουνα είναι χορτοφάγα, με αυτόν τον τρόπο τα κάνουν να μην ψάχνουν για να βρουν τροφή και εξοικειώνονται με το περιβάλλον.

Καλό να ήταν να μην αφήνουν οι πολίτες τους κάδους απορριμμάτων ανοιχτούς. Έτσι τους μυρίζουν και πάνε να τραφούν από αυτούς. Είναι ένα μέτρο προφύλαξης».

To πρόβλημα έχει εντοπιστεί κυρίως στα Βόρεια Προάστια στην Αθήνα. Όπως στην Εκάλη και τη Νέα Ερυθραία, όπου το πρόβλημα έχει πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις σε σχέση με την Κηφισιά, όπου αναφέρθηκε αυτό το περιστατικό με την μητέρα και το μωρό της.

Το οποίο συνέβη σχετικά πρόσφατα και προκάλεσε την ανησυχία των πολιτών. Οι εξελίξεις από εδώ και πέρα αναμένονται, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε αδιέξοδο οι έρευνες – Δεν υπάρχει δείγμα DNA

Πιτίνο: Την Πέμπτη (27/5) θα μιλήσει με Σπανούλη

Survivor: Γυμνοί μπροστά στα κορίτσια! Aποθέωσε η Καρολίνα, σε σοκ η Ελένη! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κηφισιά: Γυναίκα με μωρό στο καρότσι βρέθηκε αντιμέτωπη με αγριογούρουνα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.