ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε αδιέξοδο οι έρευνες – Δεν υπάρχει δείγμα DNA

Δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι έρευνες στην ληστεία μετά φόνου που έγινε στα Γλυκά Νερά.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε αδιέξοδο οι έρευνες – Δεν υπάρχει δείγμα DNA

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι έρευνες στην ληστεία μετά φόνου που έγινε στα Γλυκά Νερά.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο σύζυγος της Καρολάιν εγκαταλείπει την μεζονέτα, που έγινε η ληστεία μετά φόνου.

Έτσι αποφάσισε και θα πάρει μαζί του και το παιδί του. Μάλιστα βρέθηκε χθες στην μεζονέτα η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αδειάσει.

Την ίδια στιγμή η ΕΛ.ΑΣ φαίνεται να βρίσκεται σε αδιέξοδο. Είναι πολύ σπάνιο τόσα χρόνια στις υποθέσεις των εγκλημάτων να είναι τόσο λίγα τα ευρήματα.

Δηλαδή να μην υπάρχει κάποια εικόνα από την άφιξη των δραστών και την αναχώρηση τους, μετά την ληστεία και την δολοφονία της Καρολάιν.

Το μόνο σίγουρο όπως τονίζουν είναι πως η 20χρονη πάλεψε με τον δολοφόνο της. Όμως από αυτήν τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, έχουν μόνο ένα αποτύπωμα ενός άσχετου με την υπόθεση αλλοδαπού εργάτη.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του Mega, δεν βρέθηκε και αξιοποιήσιμο δείγμα DNA στα δάχτυλα και τα νύχια της Καρολάιν. Παρά το γεγονός πως σύμφωνα με τον πιλότο πάλεψε με τους ληστές.

Παρόλα αυτά αναζητείται γενετικό υλικό σε αντικείμενα και χώρους που φαίνεται οι ληστές να άγγιξαν και να κινήθηκαν αντίστοιχα, έξω από την κατοικία. Ανάμεσα σ’ αυτά φαίνεται πως βρίσκεται και το παράθυρο της οικίας που δεν φάνηκε να έχει παραβιαστεί.

Δεν υπήρχαν γυαλιά από αυτό, σπασμένα και πεσμένα κάτω, ούτε το τελάρο είχε ίχνη από κατσαβίδι. Έτσι συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη η υπόθεση που έχει συνταράξει το Πανελλήνιο. Στην οποία παρά το γεγονός πως οι αρχές έχουν ρίξει πάρα πολύ μεγάλο βάρος, παρουσιάζει τόσο μεγάλες δυσκολίες, που οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει τους καρπούς που οι περισσότεροι θα προσδοκούσαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Συνεργείο καθαρισμού στη μεζονέτα – Τι είπε ο σύζυγος της Κάρολαιν

Europa League: Γιουνάιτεντ και Βιγιαρεάλ για το τρόπαιο

Survivor: Γυμνοί μπροστά στα κορίτσια! Aποθέωσε η Καρολίνα, σε σοκ η Ελένη! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε αδιέξοδο οι έρευνες – Δεν υπάρχει δείγμα DNA», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.