ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύπρος: Δολοφονήθηκε αυτόπτης μάρτυρας της τετραπλής δολοφονίας στην Αγία Νάπα

Φαρ Γουέστ στην Κύπρο: Δολοφονήθηκε ο 29χρονος αυτόπτης μάρτυρας Παναγιώτης Καλλιτσώνης τετραπλής δολοφονίας του 2016 στην Αγία Νάπα.
Κύπρος: Δολοφονήθηκε αυτόπτης μάρτυρας της τετραπλής δολοφονίας στην Αγία Νάπα

Κύπρος: Θρίλερ γύρω από την υπόθεση της τετραπλής δολοφονίας του 2016 στην Αγία Νάπα, καθώς την Πέμπτη (25/6) δολοφονήθηκε αυτόπτης μάρτυρας!  Συγκεκριμένα ο 29χρονος ιδιωτικός φρουρός Παναγιώτης Καλλιτσώνης, γνωστός και ως «Βαλεντίνο» στο χωριό Ορμήδεια, δέχθηκε πυρά έξω από το πατρικό του.

Ο Καλλιτσώνης ήταν αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας επιχειρηματία κι άλλων τριών ατόμων στην Αγία Νάπα, τον Ιούνιο του 2016.

Σύμφωνα με τις αρχές η δολοφονία του αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόλος: 74χρονος εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση λόγω πείνας

Θυμίζουμε ότι ο Καλλιτσιώνης είχε γλιτώσει με σοβαρά τραύματα τον Ιούνιο του 2016 από τη σφαγή σε εστιατόριο της Αγίας Νάπας, όταν Αλβανοί εκτελεστές σκότωσαν τον επιχειρηματία Φάνο Καλοψιδιώτη, τον αστυνομικό Ηλία Χατζηευθυμίου και την σύζυγο του Σκεύη Χατζηευθυμίου. Από τις σφαίρες γλίτωσαν τα παιδιά του ζευγαριού που καθόντουσαν στο ίδιο τραπέζι. Ο Καλλιτσιώνης που εργαζόταν ως σωματοφύλακας του Καλοψιδιώτη, τραυματίστηκε με σφαίρες στο στήθος.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (25/6)Χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ενώ βρισκόταν στο πατρικό του σπίτι στην Ορμήδεια, τον πλησίασαν άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και αφού έριξαν μια ριπή εναντίον του εξαφανίστηκαν.

Βεβαίως η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό, τσεκάροντας τα βίντεο από κλειστά κυκλώματα ασφαλείας στην περιοχή του φόνου. Ο 29χρονος απασχόλησε αρκετές φορές τις αστυνομικές αρχές με εμπλοκή του σε διάφορα αδικήματα.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κύπρος: Δολοφονήθηκε αυτόπτης μάρτυρας της τετραπλής δολοφονίας στην Αγία Νάπα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.