ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με τέτοια… ομιλία σίγουρα είναι δέκα μονάδες κάτω η Ν.Δ.. – Σεισμός από τις μυστικές δημοσκοπήσεις;

Αλήθεια από πότε οι εκλογές έγιναν... επικίνδυνες; Το ακούσαμε και αυτό.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Με τέτοια… ομιλία σίγουρα είναι δέκα μονάδες κάτω η Ν.Δ.. – Σεισμός από τις μυστικές δημοσκοπήσεις;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με αυτά που είπε και όπως τα είπε, ο πρωθυπουργός θα έχει στάνταρ στα χέρια του δημοσκοπήσεις που δείχνουν πολύ κάτω τη Ν.Δ..

Και την δεν… είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και έπεσε το χειροκρότημα από κάτω. Και ήταν μια… ωραία ατμόσφαιρα.

Ο πρωθυπουργός όμως ήταν… φοβισμένος και ζήτησε να μην κάνουν… λάθος οι πολίτες και ψηφίσουν άλλο κόμμα απο τη Ν.Δ. για να διαμαρτυρηθούν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για απάντηση που πρέπει να δοθεί στις κάλπες αν θέλουν να συνεχιστεί η ανάπτυξη, η μείωση της ανεργείας και η άνοδος των μισθών, ενώ μίλησε για καθοριστικό Ιούνιο για την ενότητα στην κοινωνία και την συνέχεια στην οικονομία.

«Διαφορετικά τίποτα δεν θα είναι όπως και πριν, με την Ελλάδα να μπαίνει σε νέες, επικίνδυνες περιπέτειες», υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αλήθεια από πότε οι εκλογές έγιναν… επικίνδυνες; Το ακούσαμε και αυτό.

Αλλά βέβαια, αν έχεις στα χέρια σου κρυφές δημοσκοπήσεις που προκαλούν σεισμό, λογικό είναι να προσπαθείς να τρομοκρατήσεις τους πολίτες.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Χαστούκι από την κοινωνία σε ΜΜΕ – ελληνική δικαιοσύνη και κυβέρνηση – Στο πλευρό των συγγενείς ο κόσμος

«Μπουρλότο» από ΣτΕ στο σκάνδαλο υποκλοπών: Αντισυνταγματικός ο νόμος της κυβέρνησης που απαγορεύει την ενημέρωση όσων παρακολουθούνται

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κυριάκος Μητσοτάκης: Με τέτοια… ομιλία σίγουρα είναι δέκα μονάδες κάτω η Ν.Δ.. – Σεισμός από τις μυστικές δημοσκοπήσεις;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.