ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Χαστούκι από την κοινωνία σε ΜΜΕ – ελληνική δικαιοσύνη και κυβέρνηση – Στο πλευρό των συγγενείς ο κόσμος

Δικαίωση από της κοινωνία προς τους συγγενείς των θυμάτων, με το συντριπτικό 85,8% να επικροτεί την στάση των συγγενών.
Τέμπη: Χαστούκι από την κοινωνία σε ΜΜΕ – ελληνική δικαιοσύνη και κυβέρνηση – Στο πλευρό των συγγενείς ο κόσμος

Τέμπη: Χαστούκι από την κοινωνία σε ΜΜΕ και ελληνική δικαιοσύνη και στην κυβέρνηση κάνουν τους… ανήξερους παρά τη νέα δημοσκόπηση κόλαφο.

Η απόρριψη της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς στην υπόθεση του πολύνεκρου δυστυχήματος των Τεμπών δεν έκλεισε την τραγική υπόθεση για την κυβέρνηση.

Έτσι, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση του OPEN, το 74,8% των ερωτηθέντων αξιολογεί αρνητικά τους κυβερνητικούς χειρισμούς ενώ το 60% αξιολογεί αρνητικά την Δικαιοσύνη.

Τέμπη: Χαστούκι από την κοινωνία σε ΜΜΕ – ελληνική δικαιοσύνη και κυβέρνηση

Tην ίδια ώρα, το 74% των ερωτηθέντων είναι αρνητικό προς την στάση των Μέσω Μαζικής Ενημέρωσης, αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα – έγκλημα στα Τέμπτη.

Δικαίωση από της κοινωνία προς τους συγγενείς των θυμάτων, με το συντριπτικό 85,8% να επικροτεί την στάση των συγγενών των θυμάτων.



Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία – Άγιοι Ανάργυροι: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της μητέρας της 28χρονης Κυριακής – «Γιατί αυτός μου άδειασε την αγκαλιά μου;»

«Μπουρλότο» από ΣτΕ στο σκάνδαλο υποκλοπών: Αντισυνταγματικός ο νόμος της κυβέρνησης που απαγορεύει την ενημέρωση όσων παρακολουθούνται

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέμπη: Χαστούκι από την κοινωνία σε ΜΜΕ – ελληνική δικαιοσύνη και κυβέρνηση – Στο πλευρό των συγγενείς ο κόσμος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.