ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σάλος με την ομπρέλα του στην κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη

Σάλος έχει προκληθεί με την ομπρέλα που είχε μαζί του ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την άφιξή του στη Μητρόπολη Αθηνών για το λαϊκό προσκύνημα του Μίκη Θεοδωράκη.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Σάλος με την ομπρέλα του στην κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Μητρόπολη Αθηνών για το λαϊκό προσκύνημα στον Μίκη Θεοδωράκη.

Αρκετός κόσμος που βρέθηκε εκεί, αποδοκίμασε τον Έλληνα πρωθυπουργό με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

Παράλληλα, σάλος προκλήθηκε και την ομπρέλα που κρατούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την άφιξή του.

Συγκεκριμένα, κρατούσε μία ομπρέλα που πάνω αναγραφόταν Steigenberger Wiltcher’s, το ξενοδοχείο πέντε αστέρων που βρίσκεται στις Βρυξέλλες, κάτι που σίγουρα δεν ταίριαζε στην… περίσταση.

Οι χρήστες του twitter έδωσε για ακόμα μία φορά ρεσιτάλ, με τα σχόλια να είναι ιδιαίτερα επικριτικά και άλλα να προκαλούν άφθονο γέλιο.

«Αυτού του πε κάποιος ότι πάει σε πένθιμο, ιστορικό γεγονός και όχι σε αγώνα τένις του Τσιτσιπά;», έγραψε κάποιος, ενώ άλλα σχόλιο έγραφε: «Ανεκδιήγητος! Πήγε στην κηδεία με ομπρέλα που διαφημίζει ξενοδοχείο. Απορίας άξιον γιατί δεν πήγε με ομπρέλα θαλάσσης που θα του ταίριαζε καλύτερα» και «Πρωθυπουργός τοποθέτησης προϊόντος».

Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweet:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίκης Θεοδωράκης- Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός του Δημήτρη Κουτσούμπα: «Στο φέρετρό σου υψώνει τη γροθιά της «κι αντριεύει και θεριεύει» η Ελλάδα» (Vid)

Έντονες αποδοκιμασίες κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, από το συγκεντρωμένο πλήθος στη Μητρόπολη Αθηνών! (vid)

Καραπαπάς για την υπόθεση Σιαμπάνη: «Ποιος έβαλε τον πρώην Γενικό Αρχηγό του ΠΑΟΚ θα μας το πει η Δικαιοσύνη…»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κυριάκος Μητσοτάκης: Σάλος με την ομπρέλα του στην κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.