Έπειτα από δύο 24ωρα αφωνίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε «συγγνώμη», πετώντας το μπαλάκι στην Αττική Οδό.

Έπειτα από δύο 24ωρα αφωνίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε «συγγνώμη», πετώντας το μπαλάκι στην Αττική Οδό.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το υπουργικό συμβούλιο έβαλε… υποχρεωτικό τέλος στην «εξαφάνιση» του πρωθυπουργού, ο οποίος απολογήθηκε για την ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών δύο ημέρες μετά.

Ο ίδιος λοιπόν έσπευσε να ζητήσει «συγγνώμη» στους πολίτες για την ασύλληπτη ταλαιπωρία που υπέστησαν στους δρόμους και ειδικότερα στην Αττική Οδό.

Στο κρίσιμο ερώτημα για το ποιος τελικά έχει την ευθύνη για όλη αυτή την κατάσταση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έριξε σχεδόν το σύνολο των ευθυνών στην εταιρεία διαχείρισης της Αττικής Οδού.

Παράλληλα, άφησε αιχμές προς τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Όπως διαβάσατε στο Sportime ο ίδιος βρίσκεται στο στόχαστρο, με το όνομα του Νίκου Χαρδαλιά να βγαίνει στην επιφάνεια.

«Είναι ξεκάθαρο και αν πρέπει να αντλήσουμε ένα μάθημα από τη μη επιτυχημένη διαχείριση αυτής της χιονοθύελλας είναι το γεγονός ότι σε συνθήκες κρίσεων τα κέντρα, οι προϊστάμενοι όλων αυτών των δομών, πρέπει να βρίσκονται μαζί, να αποφασίζουν και να δρουν αμέσως από κοινού. Και θα ακολουθήσουν άμεσα αλλαγές σε αυτή την κατεύθυνση ώστε να έχουμε επιτροπές διαχείρισης κρίσεων που θα φέρουν όλους τους εμπλεκόμενους με πολύ σαφή και ξεκάθαρα πρωτόκολλα στον ίδιο χώρο, ώστε να μην παρατηρούνται φαινόμενα ασυνεννοησίας, καθυστέρησης στη λήψη αποφάσεων, αλλά και ενίοτε αποποίησης ευθυνών», δήλωσε.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο