ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολομβία: Κρατούμενη πολιτικός το έσκασε από το οδοντιατρείο! (vid)

Κολομβία: Η φυλακισμένη πολιτικός Άιντα Μερλάνο απέδρασε με κινηματογραφικό τρόπο από το οδοντιατρείο στο οποίο είχε μεταφερθεί.
Κολομβία: Κρατούμενη πολιτικός το έσκασε από το οδοντιατρείο! (vid)

Κολομβία: Απόδραση που θα ζήλευαν και οι μεγαλύτεροι δραπέτες, πραγματοποίησε η Άιντα Μερλάνο. Η 43χρονη πολιτικός  είχε καταδικαστεί για χρηματισμό ψηφοφόρων στις εκλογές του 2018 στην Κολομβία και εξέτιε ποινή κάθειρξης 15 ετών με την κατηγορία ότι μοίρασε 1,7 εκατ. δολάρια για να εκλεγεί.

Η Μερλάνο, βρέθηκε στο οδοντιατρείο της Μπογκοτά, σε ένα προγραμματισμένο ραντεβού, στο οποίο μετέβη συνοδεία μιας σωφρονιστικής υπαλλήλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Πέτρος Τατσόπουλος: Βγήκε από τη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης

Στο βίντεο φαίνεται ότι χαιρετά κάποιον μέσα στο ιατρείο πριν μείνει μόνη της στον χώρο της εξέτασης, αποχαιρετά την κόρη της με ένα φιλί και στη συνέχεια, με ένα κόκκινο σκοινί που ήταν δεμένο σε ένα τραπέζι, κατεβαίνει από το παράθυρο.

Κατόπιν, ένας άνδρας την περίμενε με μια μηχανή, με την οποία απομακρύνθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Πλέον οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της, έχοντας μάλιστα ζητήσει και τη βοήθεια της Interpol.

Παράλληλα γίνεται έρευνα και για τον ρόλο που έπαιξε ο οδοντίατρος Γκιγιέρμο Κέλι. Ο τελευταίος δεν είναι πρώτη φορά που απασχολεί τις αρχές, καθώς είχε υποχρεωθεί σε παραίτηση από οδοντίατρος στρατιωτικός, έχοντας κατηγορηθεί για ύποπτες συναλλαγές.

Τέλος να αναφέρουμε οτι η αστυνομία της Κολομβίας επικηρύξει τη Μερλάνο με  αμοιβή 15.000 δολαρίων σε όποιον δώσει πληροφορίες οι οποίες θα οδηγήσουν στη σύλληψή της.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κολομβία: Κρατούμενη πολιτικός το έσκασε από το οδοντιατρείο! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.