ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολωνός: Καταγγελία – ΣΟΚ για συγκάλυψη επωνύμων παιδοβιαστών, έκανε η Δικαστική Πραγματογνώμονας Χριστίνα Αντωνοπούλου!

Κολωνός: «Προστατεύουν αυτούς που είναι υπεράνω υποψίας και έχουν πολιτική διασύνδεση», κατήγγειλε στο Kontra η δικαστική ψυχολόγος!
Κολωνός: Καταγγελία – ΣΟΚ για συγκάλυψη επωνύμων παιδοβιαστών, έκανε η Δικαστική Πραγματογνώμονας Χριστίνα Αντωνοπούλου!

Σημεία και τέρατα που ανατριχιάζουν στο άκουσμά τους, κατήγγειλε η καθηγήτρια ΕΚΠΑ και Δικαστική Ψυχολόγος-Πραγματογνώμονας και Κοινωνιολόγος, Χριστίνα Αντωνοπούλου, για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, η δίκη για την οποία ξεκίνησε κεκλεισμένων των θυρών, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Σημειώνεται ότι από την ογκώδη λίστα των 213 ατόμων που φέρεται να ήταν οι υποψήφιοι «πελάτες» για τη φριχτή σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της ανήλικης, η δίκη σήμερα έχει ως βασικό κατηγορούμενο τον Ηλία Μίχο, τη μητέρα του παιδιού και μόλις 26 άτομα ακόμη.

Ενώ τον πρώτο καιρό που αποκαλύφθηκε η φρικιαστική υπόθεση (και η κοινή γνώμη «έβραζε» από οργή), είχαν δημοσιοποιηθεί τα ονόματα και η φωτογραφίες των πρώτων 5-6 συλληφθέντων (εκ των οποίων κανείς δεν ήταν δημοφιλές και σημαίνον πρόσωπο), η συνέχεια ήταν ότι μόλις η υπόθεση «καταλάγιασε», τα υπόλοιπα ονόματα έμειναν (και συνεχίζουν να παραμένουν) στην απόλυτη αφάνεια.

Με τις διαρροές και τις φήμες εδώ και καιρό να κάνουν λόγο για υψηλά πολιτικά πρόσωπα και γνωστούς επιχειρηματίες με ισχυρές διασυνδέσεις να βρίσκονται στη μαύρη λίστα των παιδοβιαστών, έχει φουντώσει η κουβέντα περί προσπάθειας συγκάλυψης του θέματος, αφού και οι «περίεργοι» χειρισμοί της υπόθεσης δίνουν τροφή στη θεωρία περί «κουκουλώματος»

Η κα Αντωνοπούλου, μιλώντας στο Kontra Channel, υποστήριξε χωρίς περιστροφές ότι γίνεται προσπάθεια να βγουν αλώβητα τα «μεγάλα ψάρια» και να την πληρώσουν μόνο οι παιδοβιαστές που δεν έχουν υψηλές διασυνδέσεις, ενώ κατήγγειλε ότι η 12χρονη δέχεται αφόρητη ψυχολογική πίεση από τους ειδικούς ψυχολόγους!

«Χειρότερη κακοποίηση από ειδικούς ψυχολόγους δεν έχει γίνει ποτέ σε κακοποιημένο παιδί! Τα τραύματα που έχουν δημιουργήσει σε αυτό το παιδί οι ειδικοί ψυχολόγοι της αστυνομίας, ούτε οι ίδιοι οι βιαστές δεν τα δημιούργησαν. Καθοδηγούμενα, υποβολιμαία και με σενάριο για προστασία αυτών που είναι υπεράνω υποψίας και έχουν πολιτική διασύνδεση. Τελεία και παύλα … Θα τα πω και στο δικαστήριο δεν έχω πρόβλημα», είπε η κα Αντωνοπούλου και συνέχισε:

«Αν θα δείτε τα βίντεο με τις συνεντεύξεις του παιδιού, ο τρόπος που ρωτά η ψυχολόγος, δεν θα τολμούσε να ρωτήσει μια γυναίκα η οποία έχει ζήσει τη ζωή της. Ένα 12χρονο παιδί είναι εκτεθειμένο στη μεγαλύτερη δευτερογενή κακοποίηση της ζωής του. Αν μπορούσαμε να προστατεύσουμε αυτό το παιδί… πλέον δεν προστατεύεται όταν μπροστά του ο ειδικός του παρουσιάζει συνεχώς άντρες που το κακοποίησαν. Αυτό το παιδί είναι ρημαγμένο, είναι μολυσμένο από τον τρόπο που εξετάζεται. Επομένως δεν μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα αξιόλογα, αμερόληπτα».

Στην επισήμανση του Πάνου Παναγιωτόπουλου για το αν υποστηρίζει η κα Αντωνοπούλου ότι «συγκαλύφτηκαν ονόματα επωνύμων παιδοβιαστών», η δικαστική ψυχολόγος απάντησε: «Βεβαίως»!

«Η μάνα έχει θυσιαστεί για τη συγκάλυψη κάποιων άλλων»

Και οι απίστευτες καταγγελίες της κα Αντωνοπούλου δεν έμειναν εκεί. Υποστήριξε ότι στον βωμό της συγκάλυψης της υπόθεσης, θυσιάζεται και η μητέρα της 12χρονης ως βολικό θύμα, που μαζί με λίγους «αναλώσιμους» κατηγορούμενους θα καλύψουν την υπόλοιπη λίστα της φρίκης!

«Ξέρετε ότι από τους 26 κατηγορούμενους, οι 20 είναι έξω και μόνο έξι μέσα στη φυλακή;» ρώτησε η Χριστίνα Αντωνοπούλου και πρόσθεσε:

«Είναι μέσα, θυσιάζονται, για παράδειγμα η μάνα. Έχει θυσιαστεί για τη συγκάλυψη κάποιων άλλων. Έχουν ρίξει στάχτη στα μάτια, πολλοί διαφεύγουν. Έχουν επιλέξει κάποιους οι οποίοι δεν έχουν την εξουσία να αντιδράσουν και να διεκδικήσουν τη δικαιοσύνη όπως πρέπει. Επέλεξαν κάποιους για να μπορέσουν να πουν ότι λύσαμε το μεγάλο πρόβλημα».

Να υπενθυμίσουμε γι’ αυτήν την τόσο δύσοσμη υπόθεση, ότι ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης έχει κάνει λόγο για τουλάχιστον 4-5 περιστατικά εκφοβισμού ως τον Απρίλιο του 2023, με στόχο να κλείσει το στόμα της η 12χρονη, με τελευταίο περιστατικό να αφορά έναν άνδρα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με ποδονάρια στα παπούτσια του, ο οποίος επιχείρησε να εισβάλει με μαχαίρι στο σπίτι της θείας της 12χρονης όπου φιλοξενούταν τότε, τραυματίζοντας το παιδί στο χέρι!

Όλες αυτές οι μελανές κηλίδες σκιαγραφούν ένα ζοφερό κύκλωμα που κινείται γύρω από την υπόθεση και με ποικίλους τρόπους παρεμποδίζει την απόδοση δικαιοσύνης για ένα ζήτημα τεραστίων διαστάσεων…

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κολωνός: Καταγγελία – ΣΟΚ για συγκάλυψη επωνύμων παιδοβιαστών, έκανε η Δικαστική Πραγματογνώμονας Χριστίνα Αντωνοπούλου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Πέτρος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.