ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κόμμα ΝΙΚΗ: Διαπιστευτήρια ΝΙΚΗΣ στο Βελλίδειο!

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ διοργάνωσε προεκλογική εκδήλωση Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, με το Sportime να μεταφέρει ζωντανά όλα όσα ειπώθηκαν
Κόμμα ΝΙΚΗ: Διαπιστευτήρια ΝΙΚΗΣ στο Βελλίδειο!

Με δυναμική παρουσία κόσμου πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο η πολιτική εκδήλωση από το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ.

Το Sportime ήταν εκεί για να καλύψει ζωντανά τα όσα είπε ο πρόεδρος του Κινήματος, Δημήτρης Νατσιός και οι υπόλοιποι συνομιλητές.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Η μεγάλη προεκλογική εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Ιουνίου, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στην Θεσσαλονίκη,

Σε μία αίθουσα κατάμεστη από φίλους της ΝΙΚΗΣ και σε ένα κλίμα ζωντανό, με τον παλμό της Νεολαίας της ΝΙΚΗΣ και διάχυτη την συγκίνηση, ο Πρόεδρος Δημήτρης Νατσιός καθώς και επίλεκτα στελέχη του Κινήματος ανέδειξαν καίριες τοποθετήσεις σε ένα πλήθος ουσιαστικών ζητημάτων για το παρόν και το μέλλον μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα επετειακό βίντεο με αφορμή τη μαύρη επέτειο της προηγουμένης μέρας, 17 Ιουνίου, ημερομηνία που, προ 5 ετών, υπεγράφη η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία απεργάσθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και στην συνέχεια επιτηδείως εξυπηρέτησε η Νέα Δημοκρατία, παρά τις αντίθετες προεκλογικές της υποσχέσεις.

Το καλωσόρισμα της εκδήλωσης και τον συντονισμό πραγματοποίησε ο κ. Εμμανουήλ Γκλάβας (Υποψήφιος Α΄ Θεσσαλονίκης, Ασφαλιστής), υπενθυμίζοντας ότι η ΝΙΚΗ δεν ήρθε για να μοιράσει θώκους και αξιώματα σε όσους αγωνίζονται στις τάξεις της, αλλά ακάνθινα στεφάνια.

Ο κ. Γεώργιος Αποστολάκης (Υποψήφιος Επικεφαλής Επικρατείας, Επίτιμος Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου) παρουσίασε το διακύβευμα της επόμενης Βουλής, εστιάζοντας στις μεγάλες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε ως Ελληνισμός, ως κοινωνία και ως πολίτες: τους κινδύνους της συνταγματικής αναθεώρησης, την απειλή της εθνικής μας κυριαρχίας, την εκχώρηση εθνικής δικαιοδοσίας σε παγκόσμιες υγειονομικές αρχές, την κυβερνητική παρέμβαση στη ζωή και τις προσωπικές ελευθερίες του πολίτη, την σταδιακή κατάργηση του φυσικού νομίσματος και τον ψηφιακό έλεγχο των πολιτών.

Η κ. Βιορίκα Ματσουκατίδου (Υποψήφια Α’ Θεσσαλονίκης, Γενική Ιατρός), σκιαγράφησε βασικές παραμέτρους της υγείας και την ανάγκη του δημόσιου χαρακτήρα της και της ανάληψης των ηνίων της υγείας από ειδικούς και όχι την κομματοκρατία.

Ο κ. Κοσμάς Καραΐσκος (Υποψήφιος Α’ Αθηνών, Δημοσιογράφος), έδωσε αναλυτικότερα το στίγμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων, εστιάζοντας ιδιαιτέρως στην Θράκη μας, που βρίσκεται σε μία διελκυστίνδα μεταξύ της τουρκικής επεκτατικότητας, της ελληνικής κρατικής εγκατάλειψης, και του πατριωτισμού των αγωνιστών πατριωτών Θρακιωτών.

Στην κεντρική ομιλία, ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ κ. Δημήτριος Νατσιός με ποικίλες ιστορικές αναφορές, τόνισε, παραφράζοντας τον Κωστή Παλαμά, ότι οι νεκροί και οι αγέννητοι θα δικάσουν όσους ξεπουλάνε την τιμή της Μακεδονίας”.

Στη συνέχεια ο κ. Νατσιός αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχεται η ΝΙΚΗ από την επόμενη ημέρα των εκλογών της 21ης Μαΐου από άλλα κόμματα. Υπογράμμισε γιατί χρειάζεται να είναι η ΝΙΚΗ στη Βουλή, ενώ τόνισε πως «δεν θα επιτρέψουμε Πρέσπες του Αιγαίου». Εστίασε στον μεγάλο στόχο της ΝΙΚΗΣ να στηρίξει την Ελληνική Οικογένεια: &Η Ελλάδα τούτη την εποχή θέλει παιδιά και παιδεία. Γονική άδεια 5 ετών στη μητέρα και στήριξη της πολυτεκνίας, είναι οι θέσεις της ΝΙΚΗΣ» τόνισε.

Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τους υποψηφίους Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με τον εθνικό μας ύμνο, σε κλίμα συγκίνησης και ομοψυχίας.

Το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ δυναμώνει και θα δώσει ένα αγωνιστικό, ηχηρό παρόν στην εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου, ως εφαλτήριο για τους νέους αγώνες που θα κληθεί να δώσει η ΝΙΚΗ στα έδρανα της Βουλής.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κόμμα ΝΙΚΗ: Διαπιστευτήρια ΝΙΚΗΣ στο Βελλίδειο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.