ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κωνσταντίνος Αρβανίτης: «Θα σας λυθούν όλες οι απορίες» – Έτσι φτάσαμε στην υγειονομική κρίση

Ο καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Αρβανίτης παραθέτει ένα ιδιαίτερα διαφωτιστικό βίντεο το οποίο αναλύει το πώς φτάσαμε στην υγειονομική κρίση.
Κωνσταντίνος Αρβανίτης: «Θα σας λυθούν όλες οι απορίες» – Έτσι φτάσαμε στην υγειονομική κρίση

Με ανάρτησή που έκανε o Διδάκτωρ Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Κωνσταντίνος Αρβανίτης παραθέτει ένα βίντεο διάρκειας 2 ωρών και 17 λεπτών ο οποίο αναλύει τα πάντα για την υγειονομική κρίση  και το «θρίλερ» με τον Covid-19 που βιώνουμε εδώ και πάνω από 1,5 χρόνο.

«Ίσως το πιο χρήσιμο δίωρο της τελευταίες διετίας. εξηγήσεις για όλα τα “ανεξήγητα” που συνέβησαν. Θα λυθούν πολλές απορίες», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής του χαρακτηριστικά.

«Μερικά από τα θέματα που θα παρουσιαστούν είναι: Το που πήγε η γρίπη. Πως γίνεται η καταγραφή νεκρών από κορονοϊό. Τι λένε τα επιστημονικά δεδομένα για την ασυμπτωματική μετάδοση που παρουσιάζει ο νέος κορονοϊός, αλλά και τη μετάδοση από παιδιά. Τι συμβαίνει στις μονάδες εντατικής θεραπείας. Αν τελικά τα κατοικίδια μπορούν να κολλήσουν κορονοϊό στον άνθρωπο. Και φυσικά τι πιθανότητα υπήρχαν ο κορονοϊός να προϋπήρχε και να τον ανακαλύψαμε τώρα.

Επίσης θα γίνει αναφορά στον ρόλο των ΜΜΕ και των πολιτικών και πόσο επηρεάζουν την κοινή γνώμη. Μάλιστα υπάρχει η προτροπή να κάνετε και τη δική σας έρευνα..».

Δείτε παρακάτω το βίντεο που αναλύει το πως φτάσαμε στην υγειονομική κρίση

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Μέτρα: Την… πληρώνει η διασκέδαση: Λουκέτο στα μαγαζιά των Κιάμου και Γονίδη

Φρεγάτες: To μυστικό πλεονέκτημα των αμερικανικών HF2 που τις κρατά στην λίστα

Παγώνη: Μόνο με τα εμβόλια θα…. σωθούμε λέει η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κωνσταντίνος Αρβανίτης: «Θα σας λυθούν όλες οι απορίες» – Έτσι φτάσαμε στην υγειονομική κρίση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!