ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Μέτρα: Την… πληρώνει η διασκέδαση: Λουκέτο στα μαγαζιά των Κιάμου και Γονίδη

Κορονοϊός - Μέτρα: Όπως αναμενόταν η νυχτερινή διασκέδαση είναι ένας από τομείς που θα... πληρώσουν ακριβά το θέμα του εμβολίου.
Κορονοϊός – Μέτρα: Την… πληρώνει η διασκέδαση: Λουκέτο στα μαγαζιά των Κιάμου και Γονίδη

Κορονοϊός – Μέτρα: Η Κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί ώστε ο εμβολιασμός να γίνει υποχρεωτικός και όπως έχουμε αναφέρει τις προηγούμενες μέρες εκείνο που θα την πληρώσουν είναι οι ανεμβολίαστοι. Στο πλαίσιο αυτό μπήκε προσωρινό «λουκέτο» στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζονται Κιάμος και Γονίδης αντίστοιχα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, κατά τη διάρκεια ελέγχου το βράδυ του Σαββάτου (28/8) κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκε στο «Ποσειδώνιο» όπου τραγουδά ο Πάνος Κιάμος, αλλά και το «Franjeliko», όπου εμφανίζεται ο Σταμάτης Γονίδης.

Οι «κομάντος» της κυβέρνησης διαπίστωσαν ότι κάποιοι από τους θαμώνες διασκέδαζαν όρθιοι, γεγονός το οποίο δεν επιτρέπεται βάσει των ισχύοντων υγειονομικών κανόνων για τον Covid – 19.

Έτσι στους υπεύθυνους λειτουργίας των δύο κέντρων διασκέδασης, επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας για μία εβδομάδα, αλλά και το χρηματικό πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ

Θυμίζουμε πάντως ότι τον περασμένο ο Πάνος Κιάμος είχε διχάσει τον τους θαυμαστές του όταν είχε δηλώσει ότι στο Ποσειδώνιο δεκτοί θα γίνονται μόνο οι πελάτες που έχουν εμβολιαστεί για τον κορονοϊό!

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Κιάμος: Λανσάρει το πρώτο κέντρο που θα απαγορεύει την είσοδο σε ανεμβολίαστους – Αποκλεισμός και αχαριστία προς τον λαό που τους ανέδειξε!

Παγώνη: Μόνο με τα εμβόλια θα…. σωθούμε λέει η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ

Άρης: Ανακοίνωσε φιλικό με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Μέτρα: Την… πληρώνει η διασκέδαση: Λουκέτο στα μαγαζιά των Κιάμου και Γονίδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!