ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κορίτσια είμαι ο πρωθυπουργός» – Βρήκε τους ανθρώπους του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο τουριστικό γκρουπ

Σύμφωνα με την έως τώρα διακυβέρνηση της χώρας, σίγουρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ένοιωσε «επίτιμο μέλος» του τουριστικού γκρουπ που συνάντησε.
«Κορίτσια είμαι ο πρωθυπουργός» – Βρήκε τους ανθρώπους του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο τουριστικό γκρουπ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ενώ ο ελληνικός λαός συνεχίζεται να βρίσκεται εγκλωβισμένος στις συμπληγάδες της ακρίβειας, της υψηλής φορολογίας και της τουρκικής προκλητικότητας, ο ανέμελος πρωθυπουργός φαίνεται πως συνεχίζει τις περιπέτειες του… χαρούμενου ταξιδευτή και δεν χάνει ευκαιρία να δείχνει πόσα έτη φωτός απέχει από τα προβλήματα του κόσμου.

Ειδικά εντός του καλοκαιριού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχεδόν καθημερινά στήνει επικοινωνιακά στιγμιότυπα που θυμίζουν έντονα τις γνωστές πολιτικές «αμερικανιές», και μάλιστα όταν δεν βρίσκει… ενδιαφερόμενους για φωτογραφίες και σέλφι, σπεύδει να το ζητήσει ο ίδιος! Στον μόνο τομέα που δεν τα πάει τόσο καλά ο κ. Μητσοτάκης, είναι όταν τυχαίνει να ακούει πικρές αλήθειες από πολίτες, οπότε και τους αποφεύγει με λίγα κοφτά λόγια και απομακρύνεται… ενοχλημένος.

Αφού ο πρωθυπουργός προ πέντε ημερών δήλωσε πως δεν μειώνει τους φόρους στα καύσιμα γιατί θα… ευνοηθούν οι τουρίστες οι οποίοι έχουν γερό «κομπόδεμα» και αφού φαίνεται πως δίνει μεγαλύτερη σημασία στους τουρίστες παρά στους Έλληνες πολίτες, σήμερα φρόντισε να επιβεβαιώσει την «λατρεία» του, βγάζοντας μια φωτογραφία με νεαρές τουρίστριες.

Συγκεκριμένα σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και προσέγγισε ένα γκρουπ τουριστριών για να στήσει άλλο ένα επικοινωνιακό «σόου». Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε να τους μιλάει, άλλα το κωμικό της υπόθεσης ήταν πως οι τουρίστριες δεν είχαν ιδέα για το ποιος είναι ο… κύριος με το «τουπέ».

Τροφή για σκέψη το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πλέον φωτογραφίζεται ευκολότερα με ανθρώπους που δεν ξέρουν ποιος είναι και πως κυβερνά, παρά με ανθρώπους που ξέρουν…

«Είμαι ευτυχής που περάσατε καλά, να το πείτε στους φίλους σας και να έρθετε ξανά του χρόνου», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα αγγλικά. Για να ρωτήσει μια εκ των τουριστριών: «Ποιον να τους πούμε ότι συναντήσαμε;». Και τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που μάλλον έπεσε από τα σύννεφα που υπάρχουν ακόμα πολίτες του κόσμου που δεν γνωρίζουν τον «πολιτικό διεθνούς ακτινοβολίας», απάντησε: «Να πείτε ότι συναντήσετε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας».

Τότε οι νεαρές ξεκίνησαν να ουρλιάζουν από χαρά και οι Έλληνες πολίτες επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά πως… «είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα». Αν ακολουθούσαμε και εμείς την «χαλαρή» διάθεση του πρωθυπουργού, θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε πως είναι απολύτως φυσιολογικό να νοιώθει τέτοια άνεση παρέα με το τουριστικό γκρουπ, εφόσον ο ίδιος συχνά – πυκνά φροντίζει να δίνει την εικόνα «τουρίστα» στα θέματα που ταλανίζουν τη χώρα…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Κορίτσια είμαι ο πρωθυπουργός» – Βρήκε τους ανθρώπους του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο τουριστικό γκρουπ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.