ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Άλλος ένας θάνατος-101 οι νεκροί πλέον στην Ελλάδα

Κορονοϊός: Ανεβαίνει η λίστα των νεκρών από κορονοϊό στην Ελλάδα, καθώς μια γυναίκα 96 ετών άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα στο νοσοκομείο «ΝΙΜΙΤΣ». Έτσι οι νεκροί στη χώρα μας έφτασαν πλέον τους 101. Το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας κατέληξε στο νοσοκομείο «Αττικόν» ένας 84χρονος άνδρας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκέψεις για απαγόρευση κυκλοφορίας των αυτοκινήτων...
Κορονοϊός: Άλλος ένας θάνατος-101 οι νεκροί πλέον στην Ελλάδα

Κορονοϊός: Ανεβαίνει η λίστα των νεκρών από κορονοϊό στην Ελλάδα, καθώς μια γυναίκα 96 ετών άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα στο νοσοκομείο «ΝΙΜΙΤΣ».

Έτσι οι νεκροί στη χώρα μας έφτασαν πλέον τους 101. Το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας κατέληξε στο νοσοκομείο «Αττικόν» ένας 84χρονος άνδρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκέψεις για απαγόρευση κυκλοφορίας των αυτοκινήτων

Θυμίζουμε πως στην τελευταία ενημέρωση σχετικά με την πορεία του κορονοϊού στην χώρα μας, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, αποκάλυψε πως τα κρούσματα από τον ιό ανέρχονται πια σε 2.145, ενώ το 56% εξ αυτών είναι άνδρες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Άλλος ένας θάνατος-101 οι νεκροί πλέον στην Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.