ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκέψεις για απαγόρευση κυκλοφορίας των αυτοκινήτων!

Το σενάριο για απαγόρευση κυκλοφορίας των αυτοκινήτων το Μεγάλη Σάββατο και την Κυριακή το Πάσχα εξετάζει η κυβέρνηση! Οι ημέρες του Πάσχα, όπως τόνισε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πρόσφατο διάγγελμά του είναι οι πιο κρίσιμες για την πανδημία του κορονοϊού και στην κυβέρνηση εξετάζουν όλα τα σενάρια που υπάρχουν στο τραπέζι για την αποφυγή...
Σκέψεις για απαγόρευση κυκλοφορίας των αυτοκινήτων!

Το σενάριο για απαγόρευση κυκλοφορίας των αυτοκινήτων το Μεγάλη Σάββατο και την Κυριακή το Πάσχα εξετάζει η κυβέρνηση!

Οι ημέρες του Πάσχα, όπως τόνισε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πρόσφατο διάγγελμά του είναι οι πιο κρίσιμες για την πανδημία του κορονοϊού και στην κυβέρνηση εξετάζουν όλα τα σενάρια που υπάρχουν στο τραπέζι για την αποφυγή μεγάλων συγκεντρώσεων στα σπίτια.

Κάτι, που όπως επανειλημμένα έχει ειπωθεί, κρύβει τον κίνδυνο της εξάπλωσης του κορονοϊού, ενώ χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χτύπησε το… καμπανάκι λέγοντας πως «δεν επιτρέπονται μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων για να γιορτάσουν μαζί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάσχα 2020: Το ωράριο των σούπερ μάρκετ έως το Μεγάλο Σάββατο

Αρχικά, έχουν αυστηροποιηθεί τα μέτρα στις εξόδους από τα μεγάλα αστικά κέντρα, ενώ ταυτόχρονα το πρόστιμο των 300 ευρώ μαζί με την αφαίρεση των πινακίδων για δύο μήνες μπορεί να επιβληθεί ακόμα και εντός της Αττικής αν «πιαστεί» πολίτης σε άλλη περιφέρεια…

Ωστόσο, σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της Καθημερινής, στην κυβέρνηση εξετάζουν και άλλα μέτρα, προκειμένου να πετύχουν το στόχο και να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την σταδιακή χαλάρωση των μέτρων.

Ένα από αυτά λοιπόν προβλέπει την καθολική, πλην επαγγελματικών λόγων φυσικά, απαγόρευση κυκλοφορίας των Ι.Χ οχημάτων για το Μεγάλη Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ λοιπόν, αν γίνει πράξη αυτή η σκέψη θα ισχύσει από το απόγευμα στις 20:00 όταν και κλείνουν τα καταστήματα που είναι ανοιχτά.

Τέλος, όπως τονίζει το δημοσίευμα στο εξώφυλλο της εφημερίδας: «Η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται την κόπωση των πολιτών από τα μέτρα και εάν η απόφαση ληφθεί θα είναι η τελευταία πριν από την σταδιακή αποκλιμάκωση των περιορισμών τον Μάιο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σκέψεις για απαγόρευση κυκλοφορίας των αυτοκινήτων!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.