ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Απαισιόδοξες οι εκτιμήσεις για την παρασκευή εμβολίου (vid)

Δυσοίωνες είναι οι εκτιμήσεις των επιστημόνων για την δυνατότητα παρασκευής εμβολίου που θα καταπολεμήσει αποτελεσματικά τον κορoνοϊό.
Κορονοϊός: Απαισιόδοξες οι εκτιμήσεις για την παρασκευή εμβολίου (vid)

Κορονοϊός: Αποθαρρυντικές είναι οι εκτιμήσεις των επιστημόνων για την δυνατότητα παρασκευής εμβολίου που θα καταπολεμήσει αποτελεσματικά τον Covid-19.

Τον περασμένο μήνα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, σε συνέντευξη Τύπου που είχε παραθέσει σχετικά, ανέφερε ότι σε περίπου ένα χρόνο θα μπορούσαμε να έχουμε το το εμβόλιο για τον νέο κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς οι Βαλκάνιοι «απειλούν» τον τουρισμό της Ελλάδας λόγω κορονοϊού (vid)

Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει καθώς ο ΠΟΥ εμφανίζεται πλέον απαισιόδοξος για κάτι τέτοιο.

Την ίδια προβληματισμό προκαλεί ο συνωστισμός στις παραλίες της Βρετανίας, κάτι που έφερε την επέμβαση των Αρχών.

Από εκεί και πέρα εκ νέου στα σπίτια τους θα περιοριστούν οι κάτοικοι 19 συνοικιών στα Βόρεια προάστια  της Λισσαβόνας. Κι αυτό καθώς στην περιοχή έχει εντοπιστεί ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων τα τελευταία 24ωρα.

Εξάλλου ο Πύργος του Άιφελ άνοιξε και πάλι για το κοινό μετά από τρεις μήνες που παρέμενε κλειστός. Δεν επιτρέπεται η χρήση ανελκυστήρα, συνεπώς όποιος τον επισκέπτεται πρέπει να χρησιμοποιήσει τις σκάλε.

Την ίδια ώρα 25.000.000. Αμερικανοί μπορεί να έχουν προσβληθεί από τον Covid-19 σύμφωνα με τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες.

Τέλος τα συνολικά κρούσματα από τον κορονοϊό παγκοσμίως πλησιάζουν τα 10.000.000, ενώ οι νεκροί της 500.000.

Κορονοϊός – εμβόλιο: Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Απαισιόδοξες οι εκτιμήσεις για την παρασκευή εμβολίου (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.