ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Απίστευτο γλέντι σε γειτονιά στην Ελλάδα (vid)

Ο κορονοϊός έχει κλείσει τους ανθρώπους στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο σχεδόν στο σπίτι του, προκειμένου να σταματήσει η εξάπλωση του ιού. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι Έλληνες βρήκαν ακόμα μία φορά τον τρόπο να το γλεντήσουν, μειώνοντας τον κίνδυνο εξάπλωσης. Συγκεκριμένα, βγήκαν στα μπαλκόνια τους, βάλανε δυνατά τη μουσική και άρχισαν να...
Κορονοϊός: Απίστευτο γλέντι σε γειτονιά στην Ελλάδα (vid)

Ο κορονοϊός έχει κλείσει τους ανθρώπους στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο σχεδόν στο σπίτι του, προκειμένου να σταματήσει η εξάπλωση του ιού.

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι Έλληνες βρήκαν ακόμα μία φορά τον τρόπο να το γλεντήσουν, μειώνοντας τον κίνδυνο εξάπλωσης.

Συγκεκριμένα, βγήκαν στα μπαλκόνια τους, βάλανε δυνατά τη μουσική και άρχισαν να χορεύουν, προσπαθώντας να ξεχάσουν τη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζαχαράκη: «Εξετάζουμε μείωση της ύλης και μεταφορά πανελληνίων»

Μάλιστα, ένας από τους κατοίκους της συγκεκριμένης γειτονιάς, άρχισε να χορεύει πάνω σε ένα πεζούλι, με τους γείτονες να του πετάνε χαρτοπετσέτες και να τον αποθεώνουν.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Απίστευτο γλέντι σε γειτονιά στην Ελλάδα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.