ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Αρνήτρια καθηγήτρια μήνυσε διευθυντή σχολείου (vid)

Κορονοϊός: Στην Κρήτη, καθηγήτρια αρνήθηκε να φορέσει τη μάσκα της και να επιδείξει το αποτέλεσμα του rapid test το οποίο πρέπει να κάνουν μαθητές και εκπαιδευτικοί. Ο Διευθυντής αρνήθηκε να την αφήσει να κάνει μάθημα.
Κορονοϊός: Αρνήτρια καθηγήτρια μήνυσε διευθυντή σχολείου (vid)

Κορονοϊός: Στην Κρήτη, καθηγήτρια αρνήθηκε να φορέσει τη μάσκα της και να επιδείξει το αποτέλεσμα του rapid test το οποίο πρέπει να κάνουν μαθητές και εκπαιδευτικοί. Ο Διευθυντής αρνήθηκε να την αφήσει να κάνει μάθημα.

Κορονοϊός: Ένα ακόμα περιστατικό αναστάτωσης σημειώθηκε σε σχολείο. Αυτή τη φορά στην Κρήτη. H καθηγήτρια εμφανίστηκε τη Δευτέρα (10/05) στο σχολείο αρνούμενη να φορέσει τη μάσκα της.

Μάλιστα, αρνήθηκε να επιδείξει το αποτέλεσμα του rapid test το οποίο πρέπει να κάνουν μαθητές και εκπαιδευτικοί. Τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα να προκαλέσουν αναστάτωση και… μηνήσεις!

Ο Διευθυντής αρνήθηκε να την αφήσει να κάνει μάθημα, υπό αυτές τις προϋποθέσεις. Οι γονείς ξεσηκώθηκαν και η καθηγήτρια…. μήνυσε τον Διευθυντή του σχολείου!

Υπενθυμίζεται ότι στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη καθηγητής που πήγε στο σχολείο χωρίς self test, μετά από μήνυση που του έκανε η διευθύντρια.

Εμβολιασμοί: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για όλα τα εμβόλια στις ηλικίες 30-44 ετών

Προς το παρόν η μεγάλη πλειοψηφία των ηλικιών 30-49, πραγματοποιούνται με το εμβόλιο της Astrazeneca.

Όπως ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, εντός του Μαΐου οι πολίτες των ηλικιών 30-44 θα μπορούν να εμβολιάζονται και με τα υπόλοιπα εμβόλια της αγοράς. Οπως της Pfizer, της Moderna και της johnson and johnson.

Οι συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες θα εμβολιάζονται ανά πενταετία και «σπαστά». Θα προηγηθούν οι 40 έως 44 ετών. Θα ακολουθήσουν οι 39-35 ετών. Και μετά οι 30-34 ετών, με βάση τα όσα είπε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου, όπως είχε γνωστοποιήσει το πρωί της Δευτέρας (10/5) ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, θα ανοίξει η πλατφόρμα για όλα τα εμβόλια στις ηλικίες 30-44 ετών, υπογράμμισε στην τακτική ενημέρωση για τους εμβολιασμούς τη Δευτέρα (10/05) ο Μάριος Θεμιστοκλέους.

Όπως τόνισε Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας οι συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες θα κάνουν τα εμβόλια «σπαστά» και ανά πενταετία και θα προηγηθούν οι 40 έως 44 ετών. Θα ακολουθήσουν οι 39-35 ετών και μετά οι 30-34 ετών.

Το ρεπορτάζ για το περιστατικό αρνήτριας καθηγήτριας στην Κρήτη:

Εμβόλια: Τι θα γίνει με όσους έχουν ήδη νοσήσει

Κορονοϊός – Ελλάδα: 3.197 κρούσματα, 52 θάνατοι, 732 διασωληνωμένοι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Αρνήτρια καθηγήτρια μήνυσε διευθυντή σχολείου (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.