ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Χώροι εργασίας: Εντείνονται οι έλεγχοι για τήρηση των μέτρων

Εντείνονται οι έλεγχοι για τήρηση των μέτρων στους χώρους εργασίας, όπως ενημέρωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς την Παρασκευή (5/3).
Κορονοϊός – Χώροι εργασίας: Εντείνονται οι έλεγχοι για τήρηση των μέτρων

Κορονοϊός: Εντείνονται οι έλεγχοι για τήρηση των μέτρων στους χώρους εργασίας, όπως ενημέρωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς την Παρασκευή (5/3).

Ο κορονοϊός παραμένει, ομοίως και το lockdown, επομένως ο Νίκος Χαρδαλιάς συνεχίζει να ανακοινώνει μέτρα κατά της διασποράς.

Εν προκειμένω, ο υφυπουργός στην Πολιτική Προστασία υπογράμμισε ότι θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων στους χώρους εργασίας, διότι χρειάζεται ένας χρόνος συμμόρφωσης.

Έχουν ήδη ξεκινήσει ενδελεχείς έλεγχοι σε όλη τη χώρα σε πάρα πολλές επιχειρήσεις, όπως επεσήμανε.

«Είναι ξεκάθαρο το μήνυμα. Βήμα-βήμα παρατηρούμε τα δεδομένα και αναλόγως χρησιμοποιούμε κάποια εργαλεία είτε αυστηροποιώντας μέτρα είτε κάνοντας ένα βήμα πίσω σε σχέση με τα περιοριστικά μέτρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Χώροι εργασίας: Εντείνονται οι έλεγχοι για τήρηση των μέτρων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.