ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Ελλάδα: Όταν Άδωνις και Πέτσας… έλεγαν πως δε θα γίνει lockdown (vids)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος να ανακοινώσει γενικό lockdown στη χώρα, ωστόσο Άδωνις Γεωργιάδης και Στέλιος Πέτσας είχαν… αντίθετη άποψη. Η χώρα μας οδεύει σε ένα δεύτερο γενικό lockdown, κόντρα στα… λόγια τους Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα λίγους μήνες πριν. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης...
Κορονοϊός – Ελλάδα: Όταν Άδωνις και Πέτσας… έλεγαν πως δε θα γίνει lockdown (vids)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος να ανακοινώσει γενικό lockdown στη χώρα, ωστόσο Άδωνις Γεωργιάδης και Στέλιος Πέτσας είχαν… αντίθετη άποψη.

Η χώρα μας οδεύει σε ένα δεύτερο γενικό lockdown, κόντρα στα… λόγια τους Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα λίγους μήνες πριν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλεγε πως lockdown σημαίνει: «κλειστές επιχειρήσεις, ανεργία, λιγότερα δημόσια έσοδα και μεγάλη ύφεση» και το κάνει!

Λίγο πριν το καλοκαίρι, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωνε πεπεισμένος πως στο μέλλον δεν πρόκειται να χρειαστεί ποτέ ξανά κάποιο lockdown. Κι ο λόγος δεν ήταν άλλος από την «εξαιρετική προετοιμασία του κράτους τους τελευταίους μήνες», όπως τόνιζε.

Μάλιστα, μέχρι και πριν από λίγο καιρό, τόνιζε σε δηλώσεις του πως μία δεύτερη καραντίνα, θα ήταν… καταστροφική για την οικονομία της χώρας.

Ακόμα και σήμερα το πρωί (4/11), ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, τόνιζε πως βρισκόμαστε μακριά από ένα lockdown. Λίγες ώρες αργότερα, ήρθε η διάψευση δια στόματος Βασίλη Κικίλια…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Ελλάδα: Όταν Άδωνις και Πέτσας… έλεγαν πως δε θα γίνει lockdown (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.