Άδωνις Γεωργιάδης Στέλιος Πέτσας

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος να ανακοινώσει γενικό lockdown στη χώρα, ωστόσο Άδωνις Γεωργιάδης και Στέλιος Πέτσας είχαν… αντίθετη άποψη. Η χώρα μας οδεύει σε ένα δεύτερο γενικό lockdown, κόντρα στα… λόγια τους Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα λίγους μήνες πριν. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης...

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος να ανακοινώσει γενικό lockdown στη χώρα, ωστόσο Άδωνις Γεωργιάδης και Στέλιος Πέτσας είχαν… αντίθετη άποψη.

Η χώρα μας οδεύει σε ένα δεύτερο γενικό lockdown, κόντρα στα… λόγια τους Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα λίγους μήνες πριν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλεγε πως lockdown σημαίνει: «κλειστές επιχειρήσεις, ανεργία, λιγότερα δημόσια έσοδα και μεγάλη ύφεση» και το κάνει!

Λίγο πριν το καλοκαίρι, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωνε πεπεισμένος πως στο μέλλον δεν πρόκειται να χρειαστεί ποτέ ξανά κάποιο lockdown. Κι ο λόγος δεν ήταν άλλος από την «εξαιρετική προετοιμασία του κράτους τους τελευταίους μήνες», όπως τόνιζε.

Μάλιστα, μέχρι και πριν από λίγο καιρό, τόνιζε σε δηλώσεις του πως μία δεύτερη καραντίνα, θα ήταν… καταστροφική για την οικονομία της χώρας.

Ακόμα και σήμερα το πρωί (4/11), ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, τόνιζε πως βρισκόμαστε μακριά από ένα lockdown. Λίγες ώρες αργότερα, ήρθε η διάψευση δια στόματος Βασίλη Κικίλια…