ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Ελλάδα: Στους 154 οι νεκροί – 53χρονος πέθανε στο «Σωτηρία»

Κορονοϊός - Ελλάδα: Τους 154 έφτασαν οι νεκροί. Τα ξημερώματα της Τετάρτης (13/5), «έφυγε» 53χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία».
Κορονοϊός – Ελλάδα: Στους 154 οι νεκροί – 53χρονος πέθανε στο «Σωτηρία»

Κορονοϊός – Ελλάδα: Στους 154 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα καθώς τα ξημερώματα της Τετάρτης (13/5), έχασε τη μάχη ένας 53χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Να σημειώσουμε πως 53χρονος είχε υποκείμενα νοσήματα με προβλήματα στους πνεύμονες και αναπνευστική ανεπάρκεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημοσκόπηση: «Πέφτει» αρκετά η δημοφιλία του Τσιόδρα (pics/vid)

Εξάλλου, το βράδυ της Τρίτης (12/5), είχε αφήσει την τελευταία της πνοή 88χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «ΝΙΜΤΣ», έχοντας και αυτή υποκείμενα νοσήματα.

Επίσης χθες, ο Σωτήρης Τσιόδρας, είχε ανακοινώσει 18 νέα κρούσματα στη χώρα μας, 2.744 συνολικά και έναν θάνατο που αυξάνει τον αριθμό στους 152, ενώ το βράδυ ανήλθε στους 153.

Από εκεί και πέρα, 32 άνθρωποι είναι διασωληνωμένοι με διάμεση ηλικία τα 67 έτη ενώ 88 έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό, καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, η τελευταία ενημέρωση για τον κορονοϊό είχε ως εξής:

• 4.292.000 κρούσματα παγκοσμίως
• 1.500.000 θεραπεύθηκαν
• 288.973 θάνατοι

Στην Ελλάδα:

• 18 νέα κρούσματα – τα 12 σε ευάλωτες ομάδες, 2.744 συνολικά, 56%άνδρες
• 608 σχετίζονται με ταξίδια από το εξωτερικό
• 32 διασωληνωμένοι, 67 έτη μέση ηλικία, 97% με υποκείμενο νόσημα
• 106.054 δείγματα έχουν ελεγχθεί κλινικά στην Ελλάδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Ελλάδα: Στους 154 οι νεκροί – 53χρονος πέθανε στο «Σωτηρία»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.