ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός εμβόλια: Μόνο οι υγειονομικοί στα ψυχιατρικά νοσοκομεία θα πάρουν παράταση

O πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, τόνισε στο Mega, πως οι υγειονομικοί στα ψυχιατρικά νοσοκομεία θα πάρουν παράταση 15 μέρες, για να εμβολιαστούν.
Κορονοϊός εμβόλια: Μόνο οι υγειονομικοί στα ψυχιατρικά νοσοκομεία θα πάρουν παράταση

Κορονοϊός εμβόλια: O πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, σε δηλώσεις του τόνισε, πως μόνο οι υγειονομικοί στα ψυχιατρικά νοσοκομεία να πάρουν παράταση για να εμβολιαστούν.

Κορονοϊός εμβόλια: O πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος σε δηλώσεις που έκανε, στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, έκανε αποκαλύψεις όσον αφορά τον εμβολιασμό των υγειονομικών.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, οι υγειονομικοί, που εργάζονται στα ψυχιατρικά νοσοκομεία, θα πάρουν παράταση, για να κάνουν το εμβόλιο, διάρκειας 15 ημερών.

«Ως εκ τούτου οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε αυτά δε βγαίνουν από σήμερα σε αναστολή, όπως οι συνάδελφοί τους» σημείωσε χαρακτηριστικά, για το θέμα.

Επίσης είπε πως κέρδος για το ΕΣΥ θα είναι, να κάνουν το εμβόλιο όσοι περισσότεροι μπορούν τις επόμενες μέρες, από τον συγκεκριμένο κλάδο.

Ενώ γνωστοποίησε πως πολλοί εργαζόμενοι στην υγεία, έχουν εμβολιαστεί τις τελευταίες μέρες. Ενώ υπάρχουν και αρκετά ραντεβού για τις επόμενες.

Από σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου άλλωστε τίθεται σε ισχύ, η απόφαση να μπαίνουν σε αναστολή, οι υγειονομικοί σε δημόσιες και ιδιωτικές δομές υγείας που παραμένουν ανεμβολίαστοι.

Επίσης ανοίγει η πλατφόρμα, για υποβολή αιτήσεων, για την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού εκτός των γιατρών. Με σκοπό να καλυφθούν τα κενά που θα υπάρξουν, μετά την αναστολή εργασίας που αναμένεται να γίνει, σε όσους υγειονομικούς δεν έχουν ακόμη προχωρήσει στον εμβολιασμό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορονοϊος: Μετά τη Δέλτα ήρθε η μετάλλαξη Mu!

Κορονοϊός – Εμβόλια: Στο περιθώριο οι υγειονομικοί! «Πολλοί οι αναντικατάστατοι»!

Ο θρίαμβος επί των ΗΠΑ μοιάζει πια με παραμύθι που μας εμποδίζει να δούμε την αλήθεια (Vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός εμβόλια: Μόνο οι υγειονομικοί στα ψυχιατρικά νοσοκομεία θα πάρουν παράταση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.