ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Εμβόλια: Στο περιθώριο οι υγειονομικοί! «Πολλοί οι αναντικατάστατοι»!

Κορονοϊός: Απίστευτο ξέσπασμα από τον Κωνσταντίνο Αρβανίτη, Διδάκτωρ Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, για τις αναστολές στο ΕΣΥ.
Κορονοϊός – Εμβόλια: Στο περιθώριο οι υγειονομικοί! «Πολλοί οι αναντικατάστατοι»!

Κορονοϊός: Από σήμερα 1η Σεπτεμβρίου όσοι δουλεύουν στον κλάδο της Υγείας και δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, θα πρέπει να βγαίνουν σε αναστολή.

Αυτή η απόφαση έφερε για ακόμα μία φορά το ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Αρβανίτη, Διδάκτωρ Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μέσα από το προφίλ του στο Facebook τόνισε ότι οι άνθρωποι που δουλεύουν στο ΕΣΥ, από χειροκροτούμενοι που ήταν πέρυσι, πλέον οδεύουν στον Καιάδα.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του:

«Από χειροκροτούμενοι πέρυσι, αύριο στον Καιάδα… Αν όμως οι υγειονομικοί υποχωρήσουν στον εκβιασμό, σειρά έχει όλη η υπόλοιπη κοινωνία, κατά κλάδους και τελικώς τα παιδιά μας.

Είναι πολλοί οι αναντικατάστατοι συνάδελφοι, όπως πολλοί συμπολίτες μας παραδέχονται.

Αλλά και οι υπόλοιποι υγειονομικοί, νοσηλευτές και νοσηλεύτριες, ΕΚΑΒίτες και τραυματιοφορείς.

Σίγουρα θα προκύψει σοβαρό πρόβλημα, που όμως ΟΛΑ τα μεγάλα κανάλια αύριο θα προσπαθήσουν να το μειώσουν, λέγοντας ότι όλα τα νοσοκομεία λειτουργούν κανονικά, χωρίς αξιόλογα προβλήματα.

Όμως η υγειονομική δικτατορία ΔΕΝ πρέπει να θριαμβεύσει, αλλιώς θα είμαστε όλοι άξιοι της μοίρας μας».

Διαβάστε επίσης:

Κεραμέως: «Μάσκες παντού εκτός γυμναστικής και αυξημένο testing στα σχολεία»

Ο θρίαμβος επί των ΗΠΑ μοιάζει πια με παραμύθι που μας εμποδίζει να δούμε την αλήθεια (Vid)

Αχιλλέας Μπέος: Άγνωστοι του έκαναν γυαλιά – καρφιά το αυτοκίνητο του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Εμβόλια: Στο περιθώριο οι υγειονομικοί! «Πολλοί οι αναντικατάστατοι»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.