ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός Εμβόλια – Ομοσπονδία Λιμενικών: «Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό»

Μία ακόμη κατηγορία εργαζομένων, οι Λιμενικοί εκφράζουν την αντίθεσή τους με τον υποχρεωτικό εμβολιασμού που ουσιαστικά εφαρμόζει η Κυβέρνηση.
Κορονοϊός Εμβόλια – Ομοσπονδία Λιμενικών: «Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό»

Κορονοϊός Εμβόλια: Συγκεκριμένα η Ομοσπονδία Λιμενικών με ανακοίνωσή της εκφράζει την ανησυχία μεγάλου αριθμού λιμενικών για το ενδεχόμενο ο υποχρεωτικός εμβολιασμός να γίνει κι επίσημος.

Μάλιστα αναφέρεται μεταξύ άλλων πως «…η θέση της Ομοσπονδίας, στην οποία σχεδόν όλα τα μέλη του ΔΣ έχουν κάνει το εμβόλιο, είναι αντίθετη στην υποχρεωτικότητα που θα οδηγήσει σε απώλεια μισθού ή και εργασίας».

Αναλυτικά όσα αναφέρονται

«Η Ομοσπονδία μας το τελευταίο χρονικό διάστημα έγινε δέκτης της ανησυχίας μεγάλου αριθμού συναδέλφων αναφορικά με το ενδεχόμενο του υποχρεωτικού εμβολιασμού στα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Σοβαρός αριθμός στελεχών δεν έχει εμβολίστηκε επειδή έχει προβλήματα υγείας ενώ σημαντικό ρόλο για το 1/3 των ανεμβολίαστων επί συνόλω συναδέλφων έχει παίξει η ελλιπής πληροφόρηση.

Θεωρούμε σημαντική την καμπάνια ενημέρωσης προς τους συναδέλφους τη στιγμή μάλιστα που ακόμη και σε επιστημονικούς κύκλους υπάρχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για τα οφέλη του εμβολιασμού.

Η θέση της Ομοσπονδίας μας, στην οποία σχεδόν όλα τα μέλη του ΔΣ έχουν κάνει το εμβόλιο, είναι αντίθετη στην υποχρεωτικότητα που θα οδηγήσει σε απώλεια μισθού ή και εργασίας, πιστεύοντας στη σωστή ενημέρωση, επενδύοντας στην πρόληψη και θεωρώντας ως δεδομένη την δωρεάν κάλυψη σε test στο βαθμό που θα κριθεί ασφαλής για την καθημερνή και απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών».

Διαβάστε επίσης:

Mad Clip: Τα ποτιστικά και η χωρίς συνεννόηση κόντρα τον οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα;

Γιος Θεοδωράκη: «Θα σεβαστώ την τελευταία του επιθυμία»

Παναθηναϊκός: Άρχισε η μουρμούρα από τον Διούδη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός Εμβόλια – Ομοσπονδία Λιμενικών: «Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.