ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Επανέρχεται η καθημερινή ενημέρωση για τα νέα κρούσματα!

Επιστρέφουν οι ανακοινώσεις κάθε μέρα στις 18:00
Κορονοϊός: Επανέρχεται η καθημερινή ενημέρωση για τα νέα κρούσματα!

Δεν… πάει διακοπές ο κορονοϊός και δηλώνει ακόμη παρών.

Ο κορονοϊός… είναι εδώ παρά την χαλάρωση των μέτρων. Τα μαγαζιά ανοίγουν σταδιακά, η κίνηση σε Μέσα Μεταφοράς αυξάνεται, ωστόσο κανείς δεν πρέπει να επαναπαύεται.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο κορονοϊός έχει ονομαστεί «αόρατος εχθρός» και για τον λόγο αυτό, ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο εφησυχασμός.

Έτσι, σύμφωνα με την νέα ενημέρωση: «Από σήμερα, 8/6/2020, ο ΕΟΔΥ θα εκδίδει καθημερινά στις 18:00, Έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό SARS-CoV-2».

Ο κορονοϊός και ο μεγάλος φόβος

Να σημειωθεί εδώ πως υπάρχουν ήδη πληροφορίες για αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού στην χώρα, ενώ επίσης θα πρέπει να υπενθυμιστεί αυτό που είχε πει ο κ. Χαρδαλιάς στην τελευταία του «ζωντανή» ενημέρωση με τον Σωτήρη Τσιόδρα.

«Αν μας ξαναδείτε τότε τα πράγματα θα έχουν δυσκολέψει», ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα.

Η παραπάνω ανακοίνωση βέβαια κάνει λόγο για καθημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, ωστόσο με τον εφησυχασμό που παρατηρείται, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα.

Πέτσας: «Πιθανό ένα δεύτερο lockdown!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Επανέρχεται η καθημερινή ενημέρωση για τα νέα κρούσματα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.