ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Επίσημο – Επιστρατεύονται ιδιώτες γιατροί στη μάχη κατά της πανδημίας!

Την επιστράτευση ιδιωτών γιατρών προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός, ανακοίνωσε επίσημα ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.
Κορονοϊός: Επίσημο – Επιστρατεύονται ιδιώτες γιατροί στη μάχη κατά της πανδημίας!

Την επιστράτευση ιδιωτών γιατρών προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός, ανακοίνωσε επίσημα ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Κορονοϊός: Με τη χθεσινή ενημέρωση να αφορά 1.514 νέα κρούσματα και 674 διασωληνομένους, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, σύμφωνα με δήλωση του, πήρε την απόφαση να επιστρατεύσει τους ιδιώτες γιατρούς στη μάχη της πανδημίας.

Το Υπουργείο Υγείας προβαίνει σε επίταξη προσωπικών υπηρεσιών ιατρών στην Αττική.

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το Υπουργείο Υγείας απηύθυνε επί εβδομάδες πρόσκληση – έκκληση προς τους ιδιώτες ιατρούς, για την ενίσχυση των Νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. στο τρίτο σφοδρό κύμα της πανδημίας COVID-19.

Δυστυχώς, πολύ μικρός αριθμός ιδιωτών ιατρών προσήλθε. Τους ευχαριστούμε.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις έκτακτες συνθήκες και την επιτακτική ανάγκη περίθαλψης των συνανθρώπων μας, το Υπουργείο Υγείας προβαίνει σε επίταξηπροσωπικών υπηρεσιών ιατρών των ειδικοτήτων Παθολόγων, Πνευμονολόγων και Γενικών Ιατρών στην Αττική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κορονοϊός: ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Δωρεάν τεστ κάθε εβδομάδα. ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!

Κορονοϊός: Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε το σχέδιο για εκατομμύρια τεστ κορονοϊού ανά εβδομάδα. Τι αλλάζει…

Το σχέδιο για μαζικά τεστ κάθε εβδομάδα ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας στην ενημέρωση που έκανε σήμερα (19/3).

Τα μέτρα χαλάρωσης του lockdown «κλείδωσαν» νωρίτερα, ενώ στόχος είναι να γίνονται 10.000.000 τεστ την εβδομάδα, δηλαδή σε όλο τον πληθυσμό, για τον καλύτερο εντοπισμό των κρουσμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, από το τέλος του Μαρτίου, ο κάθε πολίτης θα μπορεί να προμηθεύεται από το φαρμακείο της γειτονιάς του δωρεάν ένα rapid test, έχοντας μόνο το ΑΜΚΑ του.

Έτσι, ο κάθε πολίτης θα μπορεί μόνος του να κάνει το τεστ και να διαπιστώσει αν τελικά νοσεί από τον κορονοϊό, ώστε να ακολουθήσει στη συνέχεια τα προβλεπόμενα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μέχρι τώρα γίνονταν περίπου 300.000 τεστ κάθε εβδομάδα και στόχος είναι να αυξηθεί κατακόρυφα αυτός ο αριθμός και ο κάθε πολίτης να έχει τη δυνατότητα να κάνει ανά μία εβδομάδα τεστ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Επίσημο – Επιστρατεύονται ιδιώτες γιατροί στη μάχη κατά της πανδημίας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.