ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Επιστρατεύουν μέχρι και Infuencers για να πείσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί!

Νέα τακτική από την κυβέρνηση προκειμένου να καταπολεμηθεί ο κορονοϊός, που επιστρατεύει ακόμα και Infuencers, προκειμένου να εμβολιαστεί ο κόσμος.
Κορονοϊός: Επιστρατεύουν μέχρι και Infuencers για να πείσουν  τον κόσμο να εμβολιαστεί!

Νέα τακτική από την κυβέρνηση προκειμένου να καταπολεμηθεί ο κορονοϊός, που επιστρατεύει ακόμα και Infuencers, προκειμένου να εμβολιαστεί ο κόσμος.

Ξεκάθαροι είναι οι στόχοι της κυβέρνησης από εδώ και πέρα, ώστε περιοριστεί ο κορονοϊός και να σταματήσει η μετάδοση του σε μεγάλο βαθμό.

Συγκεκριμένα, όπως γίνεται γνωστό, θα αρχίσει μία νέα εκστρατεία, που θα λέγεται «Πειθώ», προκειμένου να πείσει τους ανεμβολίαστους να κάνουν το εμβόλιο.

Ακόμα, σχεδιάζονται λουκέτα και βαριές «καμπάνες» για μπαρ και άλλους χώρους διασκέδασης, που παραβιάζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους κανόνες.

Ο έλεγχος θα αφορά από υπεράριθμους θαμώνες, μέχρι το αν υπάρχει ταμπέλα στην είσοδο του καταστήματος που να αναγράφει εάν πρόκειται για covid free ή μεικτό χώρο.

Το επιχειρησιακό σχέδιο θα ανακοινωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αφού ακόμα δεν υπάρχει όπως φαίνεται ενημέρωση για το τι θα γίνει με τους ανεμβολίαστους.

ΕΛΑΣ και Εθνική Αρχή Διαφάνειας θα επιτηρούν τα μέτρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τήρηση των νέων μέτρων που αρχίζουν από τις 15 Ιουλίου, θα εξετάζεται πλήρως από την Ελληνική Αστυνομία αλλά και την Εθνική Αρχή διαφάνειας.

Στο στόχαστρο τους έχουν ήδη μπει νυχτερινά μαγαζιά, καταστήματα εστίασης (εστιατόρια, μπαρ), όπως και τα beach bar, ειδικά σε τουριστικές περιοχές.

Όσες επιχειρήσεις δεν υπακούν στους κανόνες, τότε θα τους αφαιρούν την άδεια, ακόμα και από την πρώτη παράβαση.

Εκστρατεία «Πειθώ» από Τοπική Αυτοδιοίκηση, influencers και εκκλησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, το Μέγαρο Μαξίμου έβαλε ενεργά στην εκστρατεία «Πειθώ» των ανεμβολίαστων πολιτών και στους ελέγχους των κέντρων διασκέδασης και των καταστημάτων εστίασης τους Δημάρχους και τους Περιφερειάρχες.

Φυσικά δεν θα μείνει εκεί, αφού ετοιμάζεται να ζητήσει τη βοήθεια των γνωστών… influencers, είτε πρόκειται για κάποιο καλλιτέχνη, αθλητή ή άλλο διάσημο πρόσωπο της περιοχής, είτε για τον παπά της ενορίας.

Όλα αυτά, για να πειστεί το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου που δεν έχει εμβολιαστεί και να σπεύσει να πραγματοποιήσει το εμβόλιο.

Διαβάστε επίσης:

Copa America 2021 Βραζιλία – Περού 1-0: «Έκλεισε» θέση για τον τελικό!

Μπακς – Σανς: Το κανάλι που θα δείξει τον αγώνα

Toύρκοι: Είδαμε το ελληνικό Rafale στο εργοστάσιο της Dassault

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Επιστρατεύουν μέχρι και Infuencers για να πείσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.