ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Ηράκλειο: Κλείνει ο Βόρειος Λιμενοβραχίονας, έως και 2.000 βρέθηκαν στο λιμάνι!

Για το λόγο αυτό και κρίθηκε αναγκαία η λήψη αυτού του μέτρου
Κορονοϊός – Ηράκλειο: Κλείνει ο Βόρειος Λιμενοβραχίονας, έως και 2.000 βρέθηκαν στο λιμάνι!

Άγνοια κινδύνου απέναντι στον κορονοϊό έδειξαν περίπου 2.000 κόσμος στο Ηράκλειο. Αποτέλεσμα του ακατανόητου και φυσικά απαγορευμένου συνωστισμού ήταν να κλείσει ο βόρειος λιμενοβραχίονας της πόλης.

Όπως δήλωσε ο Λιμενάρχης Ηρακλείου, Ευθύμης Δουβής, μετά το τετραήμερο κακοκαιρίας και την βελτίωση του καιρού, ο κόσμος που επέλεγε για σωματική άσκηση και για περπάτημα τον λιμενοβραχίονα του Κούλε, έφθανε μέχρι και τις 2.000!

Για το λόγο αυτό και κρίθηκε αναγκαία η λήψη αυτού του μέτρου:

«Ο λιμενοβραχίονας έκλεινε με τη δύση του ηλίου και ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι με τη συνεργασία των πολιτών. Τις τελευταίες δύο ημέρες, όμως, τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά, καθώς υπήρξε στιγμή που κυκλοφορούσαν ταυτόχρονα δύο χιλιάδες άτομα.

Αποφασίσαμε να κλείσουμε το λιμενοβραχίονα, προκειμένου να προστατεύσουμε τον κόσμο καθώς δημιουργούνταν προϋποθέσεις συνωστισμού», ανακοίνωσε ο Λιμενάρχης.

Ο κ. Δουβής εξήγησε ότι όλο αυτό το διάστημα οι πολίτες στο Ηράκλειο ήταν συνεργάσιμοι και όλοι είχαν μαζί τους τα απαραίτητα αποδεικτικά και τις ταυτότητές τους.

«Όμως, οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν οδήγησαν, πιθανόν, περισσότερους συμπολίτες έξω από τα σπίτια έστω και για λίγη ώρα. Ο λιμενοβραχίονας είναι ένα σημείο όπου ο κόσμος συνηθίζει να περπατάει, όμως αυτή τη στιγμή είναι κάτι που δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να συμβαίνει αφού έχει τέτοια μαζικότητα», κατέληξε.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ , φωτογραφία: neakriti.gr

Το τραγούδι των μάγων: «Θα εξαφανίσουμε τον Κορονοϊό!»

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Ηράκλειο: Κλείνει ο Βόρειος Λιμενοβραχίονας, έως και 2.000 βρέθηκαν στο λιμάνι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.