ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Lockdown: Αλαλούμ! Στις 19:30 η ενημέρωση για τα μέτρα απαγόρευσης! (updated)

Κορονοϊός - Lockdown: Η συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και όπως όλα δείχνουν μετά τις 21:00 θα ανακοινωθούν τα νέα μέτρα για την Αττική και τη Θεσσαλονίκη.
Κορονοϊός – Lockdown: Αλαλούμ! Στις 19:30 η ενημέρωση για τα μέτρα απαγόρευσης! (updated)

Κορονοϊός – Lockdown: Η συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίας η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:30, όπου και θα ανακοινωθούν τα νέα μέτρα για την Αττική και τη Θεσσαλονίκη.

Κορονοϊός – Lockdown: Χωρισμένη στα… δύο είναι η επιτροπή των λοιμωξιολόγων για μετρά που θα αποφασιστούν για την Αττική, αλλά και τη Θεσσαλονίκη. Η κυβέρνηση από την πλευρά της πιέζει να ολοκληρωθεί σύντομα η συνεδρίαση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Το υπουργείο Υγείας ενημέρωσε ότι θα καθυστερήσει να ολοκληρωθεί η συνεδρίαση και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στις 19:30 θα βγει… λευκός καπνός και θα ανακοινωθούν τα νέα σκληρά μέτρα.

 

Υπάρχει μία πλευρά λοιμωξιολόγων που ισχυρίζεται πως χρειάζεται σκληρό και ολικό lockdown. Κλειστά σχολεία, κλειστό λιανεμπόριο και απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 και μετά. Αυτή είναι η μία πλευρά.

Η άλλη… φωνή που υπάρχει στην επιτροπή, ισχυρίζεται πως μπορούν αυτά να περιμένουν λίγες μέρες ακόμα. Εισηγούνται ανοιχτά σχολεία, λιανεμπόριο με click away και απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 και μετά μόνο τα Σαββατοκύριακα. Το μόνο που ξέρουμε με βεβαιότητα είναι πως η εστίαση θα παραμείνει κλειστεί. Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την εστίαση.

Σε σχέση με άλλες φορές με δυο λόγια, δεν υπάρχει πλειοψηφία. Λέγεται πως είναι μοιρασμένες οι φωνές. Δεν υπάρχει κάποια από τις δύο απόψεις να επικρατεί. Πλέον θα αυξηθεί η πίεση και η ένταση ανάμεσα στους λοιμωξιολόγους. Είχε φανεί πάντως πως υπήρχε ένα αλαλούμ από τις δηλώσεις Σωτήρη Τσιόδρα μέσα στην εβδομάδα.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Lockdown: Αλαλούμ! Στις 19:30 η ενημέρωση για τα μέτρα απαγόρευσης! (updated)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ