ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Μάσκες: Που θα είναι υποχρεωτικές και που όχι

Κορονοϊός - Μάσκες: Οι μάσκες ενδέχεται να μην είναι υποχρεωτικές στους ανοιχτούς χώρους, αναμένεται η εισήγηση των ειδικών.
Κορονοϊός – Μάσκες: Που θα είναι υποχρεωτικές και που όχι

Κορονοϊός – Μάσκες: Οι μάσκες ενδέχεται να μην είναι υποχρεωτικές στους ανοιχτούς χώρους, αναμένεται η εισήγηση των ειδικών.

Κορονοϊός – Μάσκες: H μείωση του επιδημιολογικού φορτίου στην Ελλάδα, έχει ως αποτέλεσμα να εξετάζεται, να γίνει μην υποχρεωτική η χρήση μάσκας, στους εξωτερικούς χώρους.

Οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα, καθώς οι επιστήμονες, θα συνεδριάσουν σήμερα Τετάρτη για να αποφασίσουν για το όλο θέμα.

Αν τελικά εισηγηθούν να μην φοράει ο κόσμος μάσκες, στους εξωτερικούς χώρους, αυτό θα ισχύει τόσο για τους εμβολιασμένους όσο και γι’ αυτούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο.

Καταλυτικό ρόλο για να μην χρησιμοποιούνται μάσκες σε εξωτερικούς χώρους, φαίνεται πως παίζει η έλευση των τουριστών. Για την διευκόλυνση για επίσκεψη στην χώρα μας. Όπως επίσης και ο καιρός, καθώς η θερμοκρασία έχει ανέβει, με τον καύσωνα να επικρατεί τις επόμενες ημέρες.

Αν η κατάργηση του μέτρου δεν ισχύσει από το ερχόμενο Σάββατο 26 Ιουνίου, θα γίνει από τις πρώτες μέρες του Ιουλίου δηλαδή σε περίπου μία εβδομάδα από σήμερα.

Πάντως και πάλι αναμένεται να γίνει σύσταση από τους τους ειδικούς, σε πολυσύχναστα μέρη, να φοράει ο κόσμος τις μάσκες του, καθώς όπως έχουν τονίσει, ακόμα υπάρχει η περίπτωση να μεταδοθεί ο ιός.

Οπότε σ’ αυτές τις περιπτώσεις, η χρήση της θα έκανε τα πράγματα καλύτερα για τους πολίτες, ώστε να μην μπουν σε… περιπέτειες.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρίστες μάζεψαν 20 κιλά σκουπίδια από μονοπάτι στον Ομαλό

Παναθηναϊκός: Καμία βιασύνη, καμία προτεραιότητα

Survivor αποχώρηση 23/6: Αυτόν θα υποδείξει ο νικητής της ασυλίας!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Μάσκες: Που θα είναι υποχρεωτικές και που όχι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.