ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορoνοϊός – Μετάλλαξη Δέλτα: 11πλάσια προστασία με 3η δόση Pfizer

H Pfizer φαίνεται πως σκοπεύει να καταθέσει αίτηση για χορήγηση τρίτης δόσης του εμβολίου.
Κορoνοϊός – Μετάλλαξη Δέλτα: 11πλάσια προστασία με 3η δόση Pfizer

Κορoνοϊός – Μετάλλαξη Δέλτα: H Pfizer φαίνεται πως σκοπεύει να καταθέσει αίτηση για χορήγηση τρίτης δόσης του εμβολίου.

Κορoνοϊός – Μετάλλαξη Δέλτα: Δείτε γιατί νοσούν με κορονοϊό όσοι έχουν εμβολιαστεί – Τι απαντούν καθηγητές του ΕΚΠΑ.

Όσον αφορά την Μετάλλαξη Δέλτα και τις νεότερες εξελίξεις σε σχέση με την αντιμετώπιση του, η Pfizer φαίνεται πως είναι έτοιμη, να καταθέσει άμεσα αίτηση για τη χορήγηση τρίτης ενισχυτικής δόσης του εμβολίου της.

Όπως υποστηρίζει η εταιρεία, μία τρίτη δόση θα ενισχύσει την ανοσία, των εμβολιασμένων, ενάντια στην νέα μετάλλαξη, πέρα από την προστασία που παρέχουν, οι τυπικές δύο δόσεις.

Όπως δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, από την Pfizer, τα επίπεδα αντισωμάτων αυξάνονται 11 φορές περισσότερο, με την τρίτη δόση, σε άτομα που είναι από 65 ως 85 ετών.

Ενώ η ευεργετική επίδραση του εμβολίου, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ελαττώνεται κατά 6% κάθε δύο μήνες. Γι’ αυτούς τους λόγους χρειάζεται η τρίτη δόση υποστηρίζει η φαρμακοβιομηχανία.

Επίσης η μελέτη της σε 42.000 εθελοντές από έξι χώρες έδειξε πως το εμβόλιο παρέχει προστασία σε επίπεδο 96% κατά του Κορονοϊιού τους δύο πρώτους μήνες που κάποιος το κάνει.

Η Pfizer επίσης γνωστοποίησε πως αυτά τα ευρήματα βρίσκονται στα οικονομικά στοιχεία της και δεν έχουν εξεταστεί από ανεξάρτητους ερευνητές.

Όπως και ότι θα καταθέσει σύντομα την αίτηση για την τρίτη δόση. Πάντως Ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι στον τομέα της υγείας στις ΗΠΑ, μέχρι στιγμής δεν κρίνουν απαραίτητη την χορήγηση τρίτης δόσης στον γενικό πληθυσμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα μέτρα και τοπικά lockdown στα νησιά εν όψει Δεκαπενταύγουστου!

Μυοκαρδίτιδα και εμβόλιο: Σε εγρήγορση οι γιατροί μετά τις οδηγίες του ΕΟΦ

Παναθηναϊκός: Οι… κωλοτούμπες για τον στόπερ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορoνοϊός – Μετάλλαξη Δέλτα: 11πλάσια προστασία με 3η δόση Pfizer», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.