ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – μέτρα: Έρχεται άρση των μέτρων – Εισήγηση για πληρότητα 100% στα γήπεδα!

Νέα αύξηση της πληρότητας στα γήπεδα εισηγούνται οι ειδικοί!
Κορονοϊός – μέτρα: Έρχεται άρση των μέτρων – Εισήγηση για πληρότητα 100% στα γήπεδα!

Κορονοϊός – μέτρα: Νέα δεδομένα αναμένεται να διαμορφωθούν στα μέτρα που αφορούν τα ελληνικά γήπεδα καθώς η επιτροπή των ειδικών που συνεδρίασε σήμερα αποφάσισε την εισήγηση για αύξηση του ποσοστού πληρότητας στο 100%.

Μετά την πρόσφατη αύξηση της πληρότητας στα γήπεδα στο 75% από 50% οι ειδικοί κρίνοντας από τους δείκτες της πανδημίας που υποχωρούν αποφάσισαν να δώσουν την έγκριση για την επιστροφή της κανονικότητας.

Έτσι η εισήγησή της προς το Υπουργείο Υγείας είναι το ποσοστό της παρουσίας των φιλάθλων στις εξέδρες να αυξηθεί στο 100% κάτι που αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από το Σάββατο (26/3).

Ακόμη, αποφασίστηκε από την 1η Απριλίου να χρειάζεται ένα self test για τα σχολεία κάτι που αλλάζει τα δεδομένα και για τους μαθητές ενώ όπως διαβάστε νωρίτερα από το Sportime, διαφοροποιήσεις αναμένεται να υπάρξουν και για τους ανεμβολίαστους αναφορικά με την κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού αλλά και την άρση του πρόστιμου των 100 ευρώ για τα άτομα που ανήκουν στην ηλικιακή κατηγορία άνω των 60 ετών.

Θυμίζουμε πως μέχρι σήμερα, οι μαθητές όφειλαν να κάνουν δυο self test την εβδομάδα (Τρίτη και Παρασκευή).

Πλέον το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση των αποφάσεων από τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – μέτρα: Έρχεται άρση των μέτρων – Εισήγηση για πληρότητα 100% στα γήπεδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.