ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Νίκος Χαρδαλιάς: «Κάντε υπομονή για τον αθλητισμό»! Θράσος… το λιγότερο! Κοροϊδευόμαστε…

Ο Νίκος Χαρδαλιάς κάνει λεκτικά παιχνίδια με τον… πόνο ερασιτεχνών αθλητών, σωματείων και γενικότερα με τον αθλητισμό στη χώρα μας!
Κορονοϊός – Νίκος Χαρδαλιάς: «Κάντε υπομονή για τον αθλητισμό»! Θράσος… το λιγότερο! Κοροϊδευόμαστε…

Κορονοϊός: Ο Νίκος Χαρδαλιάς κάνει λεκτικά παιχνίδια με τον… πόνο ερασιτεχνών αθλητών, σωματείων και γενικότερα με τον αθλητισμό στη χώρα μας!

Ο Νίκος Χαρδαλιάς στο πλαίσιο των μέτρων προκειμένου να περιοριστεί ο κορονοϊός, αναφέρθηκε και στον αθλητισμό. Τι αναφέρθηκε δηλαδή, είπε απλά «κάντε υπομονή». Τη στιγμή που η αθλητική δραστηριότητα, κάθε είδους, στη χώρα μας πνέει τα λοίσθια.

Ο υφυπουργός προστασίας του πολίτη ουσιαστικά επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κανένα πλαίσιο, καμία συζήτηση, κανένα πλάνο προκειμένου ο ερασιτεχνικός αθλητισμός να μπει ξανά σε ράγες. Τη μέρα που ο Λευτέρης Αυγενάκης άφησε χωρίς… στέγη δεκάδες σωματεία. Τη στιγμή που οι περισσότεροι άνθρωποι που ζουν από τον αθλητισμό είναι στα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης.

Υπάρχει τεράστια και ξεκάθαρη αδυναμία από πλευράς Κυβέρνησης να δώσει ένα στίγμα για τον αθλητισμό. Μια πνοή αισιοδοξίας, έναν χρονοδιάγραμμα, κάτι. Ο Νίκος Χαρδαλιάς χωρίς καμία συστολή ανέφερε πως δεν συζητήθηκε τίποτε.

«Λόγω της επιδημιολογικής εικόνας ανά την επικράτεια και λόγω της διεξοδικής συζήτησης που έγινε για την κάθε περιοχή, στην σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων δεν συζητήθηκαν άλλα θέματα. Ούτε και αιτήματα διαφόρων υπουργείων όπως και αυτά από το υφυπουργείο Αθλητισμού που αφορούσαν την επανεκκίνηση περισσότερων αθλητικών, και όχι μόνο, δραστηριοτήτων.

Κατανοούμε και συμμεριζόμαστε τον προβληματισμό και τις επιπτώσεις, οικονομικές, αγωνιστικές, αλλά και ψυχολογικές στον ερασιτεχνικό αθλητισμό που αποτελεί μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας. Ζητούμε όμως, υπομονή, ελπίζουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα τις προσεχείς ημέρες και να μπορέσουμε να έχουμε νέα για την αθλητική οικογένεια της χώρας μας».

Κατανοούν την ανάγκη, αλλά δεν το βάζουν στην ατζέντη της συζήτησης. Κατανοούν τις ψυχολογικές και οικονομικές επιπτώσεις, αλλά θα το δουν… μετά. Κάποια στιγμή στο μέλλον. Αδιαφορούν ακόμα για τη διαμαρτυρία που έκαναν οι αθλητές.  Η επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων έπρεπε να έχει συζητηθεί… χθες.  Αφού δεν συμβαίνει, τουλάχιστον ας μη γίνονται αναφορές. Καθόλου. Μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας…

Περιοδικά, επιτραπέζια, παραμύθια με ένα κλικ σπίτι σου!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Νίκος Χαρδαλιάς: «Κάντε υπομονή για τον αθλητισμό»! Θράσος… το λιγότερο! Κοροϊδευόμαστε…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…