ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: «Ντου» σε συναυλία του Μάλαμα, σφράγισαν μπαρ

«Τσουχτερά» πρόστιμα σε επιχειρήσεις που διαπιστώθηκε συγχρωτισμός – Οι έλεγχοι αναμένεται να γίνουν ακόμη πιο αυστηροί – Πρόστιμο 1.500 στον υπεύθυνο διοργανωτή της συναυλίας του Μάλαμα Κορονοϊός: Δύο μπαρ σφραγίστηκαν στη Χαλκιδική έπειτα από ελέγχους της αστυνομίας, κατά τις οποίες διαπιστώθηκαν παραβάσεις των μέτρων περιορισμού μετάδοσής του. Τι πρέπει να τρώμε και τι να αποφεύγουμε...
Κορονοϊός: «Ντου» σε συναυλία του Μάλαμα, σφράγισαν μπαρ

«Τσουχτερά» πρόστιμα σε επιχειρήσεις που διαπιστώθηκε συγχρωτισμός – Οι έλεγχοι αναμένεται να γίνουν ακόμη πιο αυστηροί – Πρόστιμο 1.500 στον υπεύθυνο διοργανωτή της συναυλίας του Μάλαμα

Κορονοϊός: Δύο μπαρ σφραγίστηκαν στη Χαλκιδική έπειτα από ελέγχους της αστυνομίας, κατά τις οποίες διαπιστώθηκαν παραβάσεις των μέτρων περιορισμού μετάδοσής του.

Τι πρέπει να τρώμε και τι να αποφεύγουμε σε περίοδο καύσωνα (vid)

Το «λουκέτο» ισχύει για 15 ημέρες και επιβλήθηκε καθώς διαπιστώθηκε ότι υπήρξε συνωστισμός και συγχρωτισμός, λόγω των υπεράριθμων πελατών.

Ταυτόχρονα επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 30.000 και 13.000 ευρώ αντίστοιχα.

Κορονοϊός: Πρόστιμο στον διοργανωτή της συναυλίας του Μάλαμα

Παράλληλα, το δικαστήριο επέβαλε 1.500 ευρώ επέβαλε το δικαστήριο με την αυτόφωρη διαδικασία στον προσωρινά υπεύθυνο διοργανωτή της συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα, με την κατηγορία της παράβασης των μέτρων του ποινικού κώδικα για την αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού . Η συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο ανοιχτό θέατρο «Ακόντισμα» της Νέας Καρβάλης του Δήμου Καβάλας και η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε τα 1.000 άτομα.

Η αστυνομία κινήθηκε αυτεπάγγελτα και συνέλαβε τον προσωρινά υπεύθυνο για τη διοργάνωση της χθεσινής συναυλίας, καθώς στο χώρο του θεάτρου δεν τηρήθηκε κανένα από τα μέτρα που προβλέπονται στον ποινικό κώδικα με στόχο την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού . Όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία δε φορούσαν μάσκες κατά την είσοδό και την αποχώρηση τους από το χώρο, ενώ δεν τηρήθηκαν και οι προβλεπόμενες αποστάσεις στις κερκίδες του θεάτρου. Επίσης, δεν υπήρχε ξεχωριστή είσοδος και έξοδος από το χώρο του θεάτρου.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: «Ντου» σε συναυλία του Μάλαμα, σφράγισαν μπαρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.