ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Ούτε στο Euro 2004 τόσος κόσμος! – Στο Σύνταγμα δεν κολλάει

Δείτε video από το Σύνταγμα, όπου ο κορονοϊός δεν κολλάει
Κορονοϊός: Ούτε στο Euro 2004 τόσος κόσμος! – Στο Σύνταγμα δεν κολλάει

Κορονοϊός: Η μετάλλαξη Omicron ήρθε για να εκτοξεύσει τα κρούσματα σε μία περίοδο που η εστίαση φιλοδοξούσε να ρεφάρει για τα… σπασμένα.

Στο Sportime τα γράφουμε και τα ξαναγράφουμε καθημερινά. Ακόμα και οι πιο αδαείς το έβλεπαν να έρχεται, προτού καν μπει το 2022.

Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης παραήταν… νέα. Γιατί όλους τους προηγούμενους μήνες οι συνωστισμοί δεν αποφεύγονταν σε κλειστούς χώρους.

Για τα περισσότερα δεινά, βέβαια, έφταιγαν:

  • οι ανεμβολίαστοι, οι οποίοι υποχρεώνονταν σε διαδοχικά rapid test
  • οι υγειονομικοί που βρίσκονταν σε αναστολή, τη στιγμή που το σύστημα υγείας είχε φτάσει στα όριά του

Ώσπου φτάσαμε στο σημείο να γίνονται συναυλίες σε άδεια πάρκινγκ με υψηλή αστυνόμευση, αλλά παράλληλα να κλείνουν ξανά τα μαγαζιά.

Δεν γινόταν δηλαδή να ληφθούν μέτρα από το φθινόπωρο, προκειμένου να γίνει πιο ομαλά η μετάβαση προς την επόμενη μετάλλαξη.

Γιατί, ας μη γελιόμαστε, δεν χρειάζεται να διαθέτεις πτυχίο για να αντιληφθείς ότι μία τέτοια ιστορία θα έχει και συνέχεια.

Τέλος πάντων, γνωστά είναι αυτά και χιλιοειπωμένα. Το θέμα είναι ότι οι απορίες παραμένουν. Και δυστυχώς αυξάνονται. Κάθε φορά και ένα πισωγύρισμα.

Πώς γίνεται, για παράδειγμα, στην πλατεία στο Σύνταγμα να επικρατεί κοσμοσυρροή; Εκεί δηλαδή δεν κολλάει ο ιός; Ειδικά τώρα με την Omicron, που είναι πιο μεταδοτική από κάθε άλλη μετάλλαξη. Ξέρουμε, ξέρουμε η μουσική φταίει για όλα.

Μαθαίνουμε για τσουχτερά πρόστιμα σε όσους παραβίασαν τα μέτρα περί αποφυγής της διασποράς. Δηλαδή στο παρακάτω video, επειδή είναι ανοιχτός χώρος, είναι όλα εντάξει; Τόσο κόσμο ούτε στο… Euro 2004 δεν πρέπει να είχε η Αθήνα.

Δείτε video από το Σύνταγμα, όπου ο κορονοϊός δεν κολλάει

 

Διαβάστε ακόμη:

Νεκρός ο άνδρας που έβαλε σημαία του ψευδοκράτους στην Ανταρκτική

Γιοι πολιτικού πιάστηκαν με ναρκωτικά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Ούτε στο Euro 2004 τόσος κόσμος! – Στο Σύνταγμα δεν κολλάει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.