ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – μέτρα: Απόλυτη καταστροφή σε εστίαση και διασκέδαση – Έξαλλοι με τον Μητσοτάκη επιχειρηματίες και εργαζόμενοι

«Βράζουν» εστίαση και διασκέδαση μετά τα νέα μέτρα - Ήδη ακυρώθηκαν πολλές κρατήσεις.
Κορονοϊός – μέτρα: Απόλυτη καταστροφή σε εστίαση και διασκέδαση – Έξαλλοι με τον Μητσοτάκη επιχειρηματίες και εργαζόμενοι

Κορονοϊός – μέτρα: Οι νέες αποφάσεις της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των επιχειρηματιών της εστίασης που περίμεναν αυτές τις ημέρες για να γεμίσουν τα ταμεία τους.

Όπως διαβάσατε στο Sportime τελικά το μόνο που καταπολεμά με επιτυχία η κυβέρνηση είναι η μουσική, τη στιγμή μάλιστα που η χώρα μας έπειτα από έρευνα βρίσκεται στο βαθύ «κόκκινο» για παραβιάσεις δημοκρατικών ελευθεριών!

Από τη μια πλευρά λοιπόν τα νέα περιοριστικά μέτρα και από την άλλη η ανησυχία των πολιτών λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων, έχουν οδηγήσει σε «βροχή» ακυρώσεων στις κρατήσεις που είχαν γίνει για τις μέρες της Πρωτοχρονιάς.

Για άλλη μια φορά βλέπουμε να παίρνονται μέτρα με καθυστέρηση, με την ευθύνη και την απόφαση να έχει ονοματεπώνυμο. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με αυτόν τον τρόπο, οι εργαζόμενοι σε εστίαση και διασκέδαση αναγκάζονται να χάσουν ξανά τις δουλειές τους και οι μικροεπιχειρηματίες να είναι και πάλι σε απόλυτη απόγνωση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – μέτρα: Απόλυτη καταστροφή σε εστίαση και διασκέδαση – Έξαλλοι με τον Μητσοτάκη επιχειρηματίες και εργαζόμενοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.