ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Πεταμένα γάντια παντού! Είμαστε το χειρότερο είδος…

Κορονοϊός – γάντια: Εκτός του ότι είναι κάπως… αστείο να φοράμε γάντια, δεν φροντίζουμε να τα πετάμε και στους κάδους των αχρήστων
Κορονοϊός: Πεταμένα γάντια παντού! Είμαστε το χειρότερο είδος…

Κορονοϊός – γάντια: Εκτός του ότι είναι κάπως… αστείο να φοράμε γάντια, δεν φροντίζουμε να τα πετάμε και στους κάδους των αχρήστων.

Έκανες τη δουλίτσα σου άνθρωπέ μου; Προστατεύτηκες (λέμε τώρα); Γιατί δεν πετάς το γάντι στα σκουπίδια; Ελλάς το μεγαλείο σου.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανέφερε ξανά και ξανά πως τα γάντια καλό θα είναι να τα χρησιμοποιούν οι αρμόδιοι στα τμήματα υγείας. Γιατροί, νοσηλευτές κλπ. Διότι δίνουν μια αίσθηση προστασίας που δεν υπήρχε, κάνοντας μας ευάλωτους.

Εν πάση περιπτώσει όμως κάποιοι επιμένουν να χρησιμοποιούν γάντια. Αλλά μόλις κάνουν τη δουλίτσα τους, κάτω, στο πάτωμα. Εστίες μικροβίων και μόλυνσης σε κάθε πεζοδρόμιο.

Δεν χρειάστηκε να κάνουμε καμιά ιδιαίτερη έρευνα. Μια βόλτα στο διαδίκτυο και τα social media και οι παρακάτω φωτογραφίες μαρτυρούν την κατάντια μας.

Ούτε εν μέσω πανδημίας δεν μπορούμε να συμπεριφερθούμε νορμάλ, να νοιαστούμε και για τον δίπλα μας δηλαδή.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Πεταμένα γάντια παντού! Είμαστε το χειρότερο είδος…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.