ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Πως να απολυμάνετε το αυτοκίνητό σας

Ο κορονοϊός έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Το ίδιο και η απολύμανση. Κάθε φύσεως. Τα διάφορα αντισηπτικά είναι αρκετά για τα χέρια μας. Τι γίνεται, ωστόσο, με το αυτοκίνητό μας; Ορίστε μερικές συμβουλές για τη σωστή απολύμανση του οχήματος.
Κορονοϊός: Πως να απολυμάνετε το αυτοκίνητό σας

Ο κορονοϊός έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Το ίδιο και η απολύμανση. Κάθε φύσεως. Τα διάφορα αντισηπτικά είναι αρκετά για τα χέρια μας. Τι γίνεται, ωστόσο, με το αυτοκίνητό μας;

Ορίστε μερικές συμβουλές για τη σωστή απολύμανση του οχήματος.

Οι στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής φαίνεται πως αποτελούν μια εξαιρετικά αποτελεσματική ασπίδα προστασίας απέναντι στην πανδημία του Κορωνοϊού, η οποία έχει χτυπήσει και τη χώρα μας.

Σε μια προσπάθεια, λοιπόν, να θωρακιστούμε απέναντι στην επέλαση ενός ιδιαίτερα μεταδοτικού ιού οφείλουμε να δείξουμε τη δέουσα προσοχή και σε ένα περιβάλλον με υψηλό μικροβιακό φορτίο, όπως ο θάλαμος επιβατών ενός αυτοκινήτου.

Η χρήση ενός ήπιου καθαριστικού είναι αρκετή για να καθαριστούν οι επιφάνειες ενός αυτοκινήτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Προσαγωγή κομμώτριας στο Ηράκλειο – Έγινε πόλη… φάντασμα! (pics)

Δε χρειάζεται να προμηθευτείτε κάτι εκπληκτικό, αφού και ένα κοινό σαπούνι είναι αρκετό να σας προστατεύσει από τον κορονοϊό.

Όπως ακριβώς κάνει και στα χέρια μας.

Θα πρέπει να είστε σχολαστικοί με τα σημεία που έχουν τη μεγαλύτερη επαφή. Ποια είναι αυτά; Το τιμόνι, ο επιλογέας ταχυτήτων, οι χειρολαβές και οι ζώνες ασφαλείας.

Καλό θα ήταν να αποφύγετε τη χρήση οποιασδήποτε ουσίας σε σημείο που έχει ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Ειδικό tip: Δοκιμάστε τα καθαριστικά υλικά σε μια μικρή, αθέατη επιφάνεια ώστε σε περίπτωση ζημιάς να το γνωρίζετε και να μην το απλώσετε σε όλο το αμάξι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Πως να απολυμάνετε το αυτοκίνητό σας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.