ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Πώς θα λειτουργήσουν οι κλειστοί χώροι την Δευτέρα 13/9

Κορονοϊός: Από την ερχόμενη Δευτέρα (13/9) αυστηροποιείται το πλαίσιο λειτουργίας των κλειστών χώρων εστίασης και ψυχαγωγίας.
Κορονοϊός: Πώς θα λειτουργήσουν οι κλειστοί χώροι την Δευτέρα 13/9

Κορονοϊός – Ανεμβολίαστοι: Από την ερχόμενη Δευτέρα (13/9) σφίγγει ο κλοιός σε ό,τι αφορά την λειτουργία των κλειστών χώρων εστίασης και ψυχαγωγίας.

Στους κλειστούς χώρους εστίασης: Λειτουργία μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες τους τελευταίες έξι μήνες.

Θέατρα, κινηματογράφοι: Μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες τους τελευταίες έξι μήνες και ανεμβολίαστους με rapid test αντιγόνου έως και 48 ώρες πριν

Κλειστά γυμναστήρια και αθλητικά σωματεία: Λειτουργία μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες τους τελευταίους έξι μήνες, αλλά και ανεμβολίαστους με rapid τεστ αντιγόνου έως και 48 ώρες πριν.

Στους υπόλοιπους χώρους εργασίας ο εργοδότης έχει το δικαίωμα να γνωρίζει εάν οι εργαζόμενοί του έχουν εμβολιαστεί.

Σε όλους τους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους θα πρέπει να υπάρχει σήμανση για υποχρεωτική χρήση μάσκας όπου υπάρχει συνωστισμός.

Ουσιαστικά μετέτρεψαν την χώρα σε κοινωνία 2 ταχυτήτων, με περιορισμούς χωρίς καμία λογική, διχάζοντας τους πάντες, ενώ παράλληλα βαδίζουν «μέρα – μέρα»…χωρίς κανένα ουσιαστικό σχέδιο…

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Ο Βασιλακόπουλος αδειάζει την κυβέρνηση για τα μέτρα στα σχολεία

Φαν’τ Σχιπ: «Να αλλάξει δομή το ελληνικό ποδόσφαιρο»

The Bachelor: Ο Τζέιμς Καφετζής του Survivor αποκαλύπτει πως θα ήθελε να τον προσεγγίσουν οι παίκτριες!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Πώς θα λειτουργήσουν οι κλειστοί χώροι την Δευτέρα 13/9», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.