Κορονοϊός - Ανεμβολίαστοι: Από την ερχόμενη Δευτέρα (13/9) σφίγγει ο κλοιός σε ό,τι αφορά την λειτουργία των κλειστών χώρων εστίασης και ψυχαγωγίας.

Κορονοϊός: Από την ερχόμενη Δευτέρα (13/9) αυστηροποιείται το πλαίσιο λειτουργίας των κλειστών χώρων εστίασης και ψυχαγωγίας.

Κορονοϊός – Ανεμβολίαστοι: Από την ερχόμενη Δευτέρα (13/9) σφίγγει ο κλοιός σε ό,τι αφορά την λειτουργία των κλειστών χώρων εστίασης και ψυχαγωγίας.

Στους κλειστούς χώρους εστίασης: Λειτουργία μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες τους τελευταίες έξι μήνες.

Θέατρα, κινηματογράφοι: Μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες τους τελευταίες έξι μήνες και ανεμβολίαστους με rapid test αντιγόνου έως και 48 ώρες πριν

Κλειστά γυμναστήρια και αθλητικά σωματεία: Λειτουργία μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες τους τελευταίους έξι μήνες, αλλά και ανεμβολίαστους με rapid τεστ αντιγόνου έως και 48 ώρες πριν.

Στους υπόλοιπους χώρους εργασίας ο εργοδότης έχει το δικαίωμα να γνωρίζει εάν οι εργαζόμενοί του έχουν εμβολιαστεί.

Σε όλους τους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους θα πρέπει να υπάρχει σήμανση για υποχρεωτική χρήση μάσκας όπου υπάρχει συνωστισμός.

Ουσιαστικά μετέτρεψαν την χώρα σε κοινωνία 2 ταχυτήτων, με περιορισμούς χωρίς καμία λογική, διχάζοντας τους πάντες, ενώ παράλληλα βαδίζουν «μέρα – μέρα»…χωρίς κανένα ουσιαστικό σχέδιο…

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Ο Βασιλακόπουλος αδειάζει την κυβέρνηση για τα μέτρα στα σχολεία

Φαν’τ Σχιπ: «Να αλλάξει δομή το ελληνικό ποδόσφαιρο»

The Bachelor: Ο Τζέιμς Καφετζής του Survivor αποκαλύπτει πως θα ήθελε να τον προσεγγίσουν οι παίκτριες!