ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Πρώτο θετικό κρούσμα σε φοιτήτρια Ιατρικής στο ΑΠΘ

Το ΑΠΘ… χτύπησε ο κορονοϊός, με φοιτήτρια της Ιατρικής να βρίσκεται θετική στον ιό, όπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στον τρίτο έτος των σπουδών της και έκανε την πρακτική της σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται η κοπέλα δεν έχει συμπτώματα και παραμένει στο σπίτι της. Πρόκειται για το...
Κορονοϊός: Πρώτο θετικό κρούσμα σε φοιτήτρια Ιατρικής στο ΑΠΘ

Το ΑΠΘ… χτύπησε ο κορονοϊός, με φοιτήτρια της Ιατρικής να βρίσκεται θετική στον ιό, όπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, βρίσκεται στον τρίτο έτος των σπουδών της και έκανε την πρακτική της σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται η κοπέλα δεν έχει συμπτώματα και παραμένει στο σπίτι της. Πρόκειται για το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται ότι το συμβάν επιβεβαίωσε στην τοπική ιστοσελίδα voria.gr και ο πρόεδρος του τμήματος Ιατρικής Αστέριος Καραγιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γώγος: «Να σταματήσουν τα πανηγύρια αν δεν περιχαρακωθούν»

Όπως εξήγησε, η φοιτήτρια έκανε την πρακτική της άσκηση και ενδεχομένως από εκεί να μολύνθηκε με τον ιό. «Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα από πού κόλλησε. Πάντως, ήδη γίνεται έλεγχος και στις υπόλοιπες συμφοιτήτριές της με τις οποίες ήταν μαζί στην πρακτική άσκηση.

Πάντως από τη μεριά του ο κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας Θεόδωρος Δαρδαβέσης: «Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πανεπιστήμιο είναι ουσιαστικά εκτός λειτουργίας, καθώς όλη η εκπαιδευτική διαδικασία γίνεται εξ αποστάσεως».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Πρώτο θετικό κρούσμα σε φοιτήτρια Ιατρικής στο ΑΠΘ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.