ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου χωρίς υποκείμενα

Ο πρώτος θάνατος ατόμου από κορονοϊό που ήταν πλήρως εμβολιασμένο και δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα, σημειώθηκε στην Θεσσαλονίκη
Κορονοϊός: Πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου χωρίς υποκείμενα

Κορονοϊός: Ένας άντρας που είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου και δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα έφυγε από την ζωή

Κορονοϊός: Στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στην μονάδα εντατικής θεραπείας του, σημειώθηκε ο πρώτος θάνατος, ανθρώπου που ήταν πλήρως εμβολιασμένος.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για άντρα. Που δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Εκεί δυστυχώς όπως έγινε γνωστό τελικά κατέληξε. ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, Νίκος Καπραβέλος, μίλησε στο Open, για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Χαρακτηριστικά σημείωσε πως: «Πρόκειται για τον πρώτο νεκρό στους 13.000 που θρηνεί η χώρα μας από κορoνοϊό, ο οποίος είχε εμβολιαστεί πλήρως και δεν είχε υποκείμενο νόσημα».

Παρόλα αυτά ο ίδιος δεν αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά του κορονοϊού. Ενώ προέτρεψε τον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί, γιατί όπως είπε το συγκεκριμένο περιστατικό είναι πάρα πολύ σπάνιο.

Ακόμη εξέφρασε την ανησυχία του, για την ταχύτητα με την οποία μεταδίδεται η μετάλλαξη «Δέλτα». Ενώ παρουσιάστηκε προβληματισμένος για το τι θα γίνει όταν επιστρέψουν οι εκδρομείς από τις διακοπές τους και αρχίσει και η επιδείνωση του καιρού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υποχρεωτικός Εμβολιασμός: Αυτοί εξαιρούνται!

Κορονοϊός: Τα πέντε μέρη που θα μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι από το Φθινόπωρο

ΠΑΟΚ: Διαψεύδει το φημολογούμενο ενδιαφέρον του για τον Άκπομ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου χωρίς υποκείμενα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.