ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Τα πέντε μέρη που θα μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι από το Φθινόπωρο

Σε πέντε μέρη θα επιτρέπεται η παραμονή σε κλειστούς χώρους μόνο σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο για τον ιό.
Κορονοϊός: Τα πέντε μέρη που θα μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι από το Φθινόπωρο

Κορονοϊός: Η κυβέρνηση με τους εμβολιασμούς να μην προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς, είναι αποφασισμένη να κρατήσει σκληρή στάση.

Κορονοϊός: 3.270 κρούσματα, 24 νεκροί και 236 διασωληνωμένοι ανακοινώθηκαν χθες για την Ελλάδα, με την Αττική να «βράζει» από κρούσματα.

Παράλληλα όσων έχουν κάνει το εμβόλιο, ανέρχεται στο 55 με 57%, σύμφωνα με δηλώσεις της κ. Παγώνη στο Mega. Οπότε η κυβέρνηση, όπως ανέφερε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα κάνει ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις, όταν θα πέσουν οι θερμοκρασίες, για όσους θα μπορούν να μπουν σε κάποια μέρη και να καθίσουν σε κλειστούς χώρους.

Με αυτόν τον τρόπο πιστεύουν πως θα ωθήσουν, όσους δεν έχουν προχωρήσει στον εμβολιασμό, να το πράξουν στην συνέχεια για να μπορούν να έχουν ελεύθερη πρόσβαση παντού ακόμη και σε κλειστούς χώρους.

Έτσι όπως όπως φαίνεται σε πέντε μέρη δεν θα μπορούν οι ανεμβολίαστοι να παραμένουν, στους εσωτερικούς χώρους.

Αυτά θα είναι τα εστιατόρια και οι καφετέριες. Οι οποίοι όμως θα παραμείνουν αμιγείς. Επίσης σε μπαρ και κέντρα διασκέδασης.

Σε θέατρα και κινηματογράφους, όπως και σε κλειστά γήπεδα.

Μάλιστα το υπουργείο Ανάπτυξης εμφανίζεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να επαναφέρει το μέτρο του click away για τους ανεμβολίαστους πολίτες.

Αντίθετα δεν θα ισχύσει το μέτρο αυτό για τους εμβολιασμένους και όσους διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορονοϊός: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid test την Κυριακή (15/8)

Κορονοϊός: Επελαύνει η μετάλλαξη «Δέλτα» – Ποια τα κύρια συμπτώματα της

Ολυμπιακός: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Κοντά σε Ρόνι Λόπες οι πρωταθλητές Ελλάδας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Τα πέντε μέρη που θα μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι από το Φθινόπωρο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.