ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός σχολεία: Επιστρέφουν σύντομα οι μαθητές – Τι θα ισχύει

Στα σχολεία θα επιστρέψουν οι μαθητές σε λίγες μέρες. Το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα συμβεί αυτό έχει γίνει γνωστό, αν και υπάρχουν και ενστάσεις.
Κορονοϊός σχολεία: Επιστρέφουν σύντομα οι μαθητές – Τι θα ισχύει

Κορονοϊός σχολεία: Στις 13 Σεπτεμβρίου θα επιστρέψουν οι μαθητές στα σχολεία με το καθεστώς να έχει γίνει γνωστό από την κυβέρνηση.

Κορονοϊός σχολεία: Μία εβδομάδα έμεινε ουσιαστικά για τους μαθητές ώστε να επιστρέψουν στις σχολικές αίθουσες. Με αυτό να αναμένεται να συμβεί την μεθεπόμενη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

Η κυβέρνηση μάλιστα έχει κάνει γνωστό το πλαίσιο, μέσα στο οποίο, θα λειτουργήσουν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, παρόλα αυτά υπάρχουν και ενστάσεις.

Τόσο γονείς όσο και κάποιοι ειδικοί, εκφράζουν την ανησυχία τους για το γεγονός αυτό, με την διασπορά που έχει η μετάλλαξη Δέλτα, εν μέσω του τέταρτου κύματος του κορονοϊού. Ενώ η μετάλλαξη Μ, να φαίνεται πως δεν θα αργήσει να μπει για τα καλά στις ζωές μας.

Τώρα σε αυτά που ισχύουν, οι εκπαιδευτικοί, θα μπορούν να προσέρχονται στα σχολεία με τρεις τρόπους. Ο ένας είναι με πιστοποιητικό εμβολιασμού. Ο δεύτερος με βεβαίωση νόσησης του τελευταίου εξαμήνου. Τέλος αν δεν είναι εμβολιασμένοι θα χρειάζεται να κάνουν εργαστηριακό τεστ δύο φορές την εβδομάδα.

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, σε δηλώσεις της τόνισε πως δεν πιστεύει πως θα υπάρχουν πολλά κρούσματα. Θα γίνει το άνοιγμα με ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα και αν θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα με τον ιό, θα πάρουν μέτρα, όπως το κλείσιμο σχολείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλεύρης: «Νέος νόμος για την πάταξη… μαϊμού πιστοποιητικών εμβολιασμού»

Κορονοϊός: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid test την Κυριακή (5/9)

Εθνική Ελλάδας: Ματς αποφασιστικής σημασίας με το Κόσοβο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός σχολεία: Επιστρέφουν σύντομα οι μαθητές – Τι θα ισχύει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.